ANULAREA PRIN NEGARE A FIINTEI NATIONALE!

ANULAREA PRIN NEGARE A FIINTEI NATIONALE!

0 195
 
Romanii sunt cel mai vechi popor pe aceste meleaguri. De mii de ani suntem atestati ca neam statator. Suntem, se pare si primul popor cu o religie monoteista. In aceste zile care premerg sfantul Craciun, simtim mai direct cum se explica de ce dacii au imbratisat imediat religia lui Iisus Hristos. Degeaba spun evreii ca le datoram Omul cel mai nobil (Iisus), cartea cea mai puternica (Biblia).
O Lume tot mai larga stie ca Iisus Hristos nu a fost evreu, Era grec. Chiar numele de Hristos este grecesc…
Iisus n-a afirmat niciodata descendenta din David. N-a rostit niciodata “poporul meu” dupa cum n-a rostit cuvintele “popor ales”. Iisus a vorbit totdeauna despre poporul evreu, ca despre un popor neutru/strain Lui. “ Pentru ce cere neamul acesta... “ (Marcu VIII, II). Deci nu neamul Meu ! Sau “in legea voastra este scris "(Ioan VIII, 17). Sau Oare nu este scris in legea voastra…" (Ioan X, 34). Deci nu… legea noastra !
Dupa cum scrie in Evanghelia dupa Ioan, cand Hristos era trimis de la un judecator la altul – de la ANA la CAIAFA – a declarat “ Voi nu ma puteti judeca pe mine pentru ca nu sunt din neamul vostru! ”. Evanghelistul Ioan a fost contemporan cu Iisus si discipolul favorit al lui Hristos. (Vezi cartea “Nedumeririle unui crestin” de DAN TARCHILA, Editura PACO, Bucuresti, 2005).
Pilat a pus sa se scrie pe crucea lui Iisus “Iisus Nazariteanul, Imparatul Iudeilor”, in semn de dispret pentru preotii evrei a caror intoleranta ii invinsese propria constiinta (INRI).
Odata cu consolidarea crestinismului ca religie de stat, in timpul lui CONSTANTIN CEL MARE (306-337), a inceput sa se scrie pe cruci IIS. HR. NI. KA (Biruitorul). Asa este corect si foarte multi romani au inceput sa inscriptioneze pe cruci cuvintele IIS. Hr. NI. KA.
 
In privinta Bibliei, formata din cele doua Testamente, teologii si-au spus cuvantul.
Vechiul Testament este istoria mitologica a poporului evreu, asemanatoare in esenta ei tuturor istoriiilor lumii vechi (sumero-babiloniene, feniciene, egiptene, grecesti, etc.). Contestandu-le inainte de moarte, Albert Einstein (un geniu al evreilor) si-a manifestat convingerea ca "Biblia nu este decat o colectzie de legende''…
Asa zisul "Noul Testament" reprezinta viata si doctrina lui Iisus, adica o noua religie, aceasta neavand legatura de continuitate sau de corespondenta directa cu textele Vechiului Testament. "Lipirea" cumva fortata a celor doua Testamente a fost o eroare teologica. Se poate spune chiar ca asocierea lor seamana a "diversiune", fiindca ambele au de pierdut.
Cele doua Testamente din Biblie, practic se ''diminueaza" unul pe altul.
Crestinismul nu este o continuitate a unei alte religii, fie ea mesopotaniana, greaca sau iudaica. Unele ritualuri stravechi, preluate de biserica crestina, nu justifica deloc ideea unei continuitati. Ritualurile se imprumuta de la o religie la alta, dar nu reprezinta fondul specific religios. Crestinismul, prin ideologia lui, reprezinta mai mult decat o Religie. El ramane singura solutie de emancipare a Omenirii, de "umanizare" a omului si de salvare a planetei de un viitor sumbru.
Falsa legatura dintre Noul Testament si Vechiul Testament a contribuit inca de la primele secole ale crestinusmului la zdruncinarea temeliei crestine pusa de Iisus. Putem vorbi de o subminare in timp a crestinismului (vezi cartea ” Strigate de alarma in chestiunea evreiasca ”, de I.Al.Bratescu – Voinesti, 1940 !).
Poporul Roman s-a nascut crestin gratie venirii mesianice in Dobrogea de azi a Apostolului Andrei! Romanii n-au avut nicidecum, trebuinta sa fie trecuti cu sila prin apa botezului, cum au fost trecuti bulgarii (sec. al IX) din porunca tarului lor Boris, rusii, din a cneazului VLADIMIR CEL MARE (sec. al X-lea) sau maghiarii, prin decizia regelui STEFAN – zis cel Sfant (sec. al XI-lea).
Romanii apar deci, in sud-estul european, ca unicul popor care a primit de bunavoie Evanghelia lui Christos, fiind indrumati spre ea din proprie pornire, fara nici o siluire/obligare din partea unei capetenii politice.
De atunci au trecut aproape 1400 de ani, pana sa apara evreii pe meleagurile noastre, veniti prin anii 1800 din POLONIA, (cca. 400.000) si sa pretinda , alaturi de unguri, ca ei ar fi fost primii locuitori ai acestor provincii romanesti! Pretentiile acestora l-au determinat pe HASDEU sa scrie lucrarea “ISTORIA TOLERANTEI RELIGIOASE IN ROMANIA (1868)”.
Primul care a denuntat pericolul antiromanesc a fost ardeleanul DIONISIE POP MARTIAN, in anul 1850, in lucrarea “Studiul problemelor economice”. Era fiu de preot din Ardeal si facuse studii serioase la Viena. Ideea a fost preluata imediat de intelectualii romani, in frunte cu savantul Bogdan Petriceicu Hasdeu.
In anul 1913, cand norii razboiului se adunau deasupra Europei, un evreu din Paris a scos acolo o carte in care afirma ca romanii nici nu se nascusera cand… evreii erau stapani in DACIA! La acest atentat la istoria romanilor, marele NICOLAE IORGA a dat raspunsul in lucrarea “Istoria evreilor in tarile noastre”, prezentata in sedinta Academiei Romane din 13 septembrie 1913. In aceasta lucrare Iorga respinge stiintific absurditatea unor astfel de pretentii si formuleaza urmatoarea concluzie: “…Astfel am ajuns (cu cercetarea) in anul 1600 fara a gasi mentiunea unui element evreiesc in tarile noastre”.
Un pretins istoric al problemelor romanesti, Tesu Solomovici, reia in zilele noastre aceasta teza, in cartea “Romania iudaica”, o carte scoasa pe banii Ministerului Culturii, deci pe banii contribuabililor romani!! Aici s-a ajuns – romanii sa finanteze o scriere in care este falsificata istoria devenirii poporul roman. O mai mare batjocura nici nu se putea. Perspectiva in Romania "europeana" e… dezradacinarea neamului nostru din vatra si patria lui?
Cel putin in perioada bolsevica istoricul, tot evreu, M. Roller sustinea originea slava a poporului roman. Cand si-a dat seama de greseala facuta, a avut demnitatea sa si-o asume si s-a impuscat! Dupa baia de sange din decembrie 1989 am cazut din lac in put – de la internationalismul proletar, am trecut la asa zisul internationalism democratic, care se dovedeste, pe zi ce trece, antinational si anticrestin. Dupa decembrie 1989, a inceput o noua invazie de "specialisti" in Romania, care parca urmareste ca Romania sa fie lichidata ca stat si poporul roman ca natiune.
Autorii complotului din decembrie, nu au fost impotriva lui Ceausescu, ei au complotat impotriva statului si poporului roman! Daca planurile lor au fost atunci dejucate, aceasta se datoreaza numai faptului ca, iesind in strada, populatia Romaniei a transformat complotul international antiromanesc in rascoala anticomunista. A fost prima revolutie reala anti-comunista, reusita in lume. De aceea, represiunea a fost asa de sangeroasa.
 
Comunismul a fost o forma mascata de stapanire a omenirii.
Cei care sunt adeptii stapanirii lumii prin acumularea si detinerea capitalului, urmaresc si ei distrugerea religiei crestine. Noi nu am venit de nicaieri. Romanii sunt cel mai vechi popor crestin pe aceste meleaguri. De 5000 de ani suntem atestati aici ca neam statator.
Rugaciunea “Tatal nostru”, cu radacini in urma cu mii de ani, cand nici nu aparuse Moise in istorie – este rugaciunea de temelie ce contine si cuvinte cu substrat romanesc: astazi, noi, pe, ci, anoma, ne, son, ca, culpa, tato, etc. Cand constati ca in ziua de azi s-au gasit unii care scriu ca ei sunt mai vechi decat Dacii pe aceste meleaguri, iti vine sa te intrebi: Oare ne meritam soarta pentru traditionala tolerantza etnica si religioasa a romanilor?
Pentru ca aceasta exista si inainte de instaurarea democratiei europene, care a condus la ridicarea in toata tzara, dupa 1989, a peste 500 de lacasuri de cult, constructii noi si peste 200 de constructii existente reamenajate.
Pentru ca au fost acceptate orientari religioase de toate felurile, chiar neacreditate legal. Ce au, asemenea grupuri sectante in comun cu religia crestina si cu poporul roman? Pana si in ultimul catun din varf de munte au patruns agentii anticrestini, ce indeamna populatia sa isi paraseasca religia stramoseasca, ademenindu-i cu tot felul de promisiuni.
Grav este faptul ca statul a permis practica fara limite a acestor intrusi in peisajul social, care fac prozelitism in afara lacaselor de cult, racolari pe strada de membri ai alor culte, prin promisiuni de avantaje materiale etc.
Cand comunismul a degenerat in national-comunism, "alesii" au inventat o noua forma de internationalism ,“mondialismul” sau “globalismul”. Acesta preia de la marxismul originar cele doua obiective majore: desfiintarea natiunilor ca entitati ontologice si subminarea Bisericii crestine , ofensiva diverselor secte si apropierea de ecumenism prin actiuni menite sa transforme crestinismul apostolic in “iudeo-crestinism”.
 
Mondialismul este un paravan inselator.
Lumea inca nu s-a trezit. Lumea nu se multumeste a se descrestina, dar se si dezumanizeaza. In aceasta e toata gravitatea pe care o ridica noua invazie anticrestina. Grupurile sectante si cele revendicative sunt prin ele insele purtatoarele unui proiect anti-democratic, anti-social. In ce NE priveste, ELE incearca chiar anularea prin negare a ultimelor doua secole de istorie nationala. Proliferarea LOR in zilele noastre a atins culmi alarmante si daca poporul roman nu se va trezi, in maxim 25 de ani poate disparea prin divizare.
Crestinismul mai are totusi sanse de a iesi invingator din inclestarea cu anti-crestinismul mondial. Crestinismul, prin ideologia lui novatoare reprezinta mai mult decat o religie. El ramane singura solutie de emancipare a omenirii, de umanizare a sufletului si de salvare a planetei de perspectiva unui viitor sumbru.
 
TUDOR VOICU
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.