Anul acesta se poarta clasicul si naturalul

Anul acesta se poarta clasicul si naturalul

0 131
Armate de ingerasi, mii de globuri colorate si kilometri de beteala umplu magazinele  inainte de Sarbatori. Traditia spune ca bradul trebuie impodobit in seara de Ajun, asa ca podoabele de pom si cadourile specifice sunt la mare cautare. Anul acesta, spun specialistii, nu se mai poarta podoabele extravagante si avangardiste, ci ne-am intors la clasic si cat mai natural.
Moda brazilor extravaganti a trecut, spun designerii. Anul acesta, bradul este clasic, de culoare verde, iar podoabele rosii si aurii. Din pomul de Craciun nu trebuie sa lipseasca ingerasii si globurile traditionale, de sticla. Tot anul acesta au aparut podoabele din materiale naturale, cum sunt paiele.
Preturile podoabelor variaza in functie de locul de unde sunt cumparate. Un glob de sticla poate costa de la cativa lei pana la 15-20, un ingeras de la 5-6 lei pana la cateva zeci, daca se afla montat pe un sfesnic, de exemplu. La mare cautare sunt si cadourile specifice Craciunului, mai cu seama aranjamentele care stau bine in orice casa de sarbatori.
Preturile aranjamentelor de Craciun variaza intre 30 de lei, cel mai ieftin si pot ajunge pana la 200-300 de lei.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.