Anul acesta am primit lumina …electorala

Anul acesta am primit lumina …electorala

0 122

Nu ne-am indoit nicio clipa ca Lumina Sfanta a Invierii are in ea ceva divin. Dar n-am banuit nicicand ca, in ciuda flacarii dumnezeiesti, fitilul poate fi electoral.
Am aflat-o, cu dezamagirea cu care am aflat cum sta treaba cu Iepurasul, de la ex-ministrul si actualul presedinte al Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, care a tinut sa precizeze cu bold si underline ca lumina de la Ierusalim a fost adusa pe banii democrat-liberalilor. Care va sa zica, in acest an, la Suceava, unde s-a protapit safful PD-L nu de Invierea lui Isus era vorba, ci de invierea procentului lui Traian si a PD-L! Cum se lamuresc misterele! Iata de ce mereu ne-a stat in cadrul televizorului Elena Udrea, ea era de fapt Maria Magdalena, care, pentru a nu fi tintita cu pietre, a fost cadorisita la buget cu bani pentru tichete. Harnicia ei e de zile mari: trimite care cu oua, se da cu traista si cu bicicleta, isi asorteaza ie la colanti si pe deasupra sponsorizeaza Invierea Domnului, care inviere, in varianta luminii aduse de la Ierusalim a costat 20.000 de mii de euro, tine mortis Domnul Flutur sa povesteasca. Sentimentul provocat de dezvaluirile Presedintelui de CJ este de déjà vu. Déjà vu in reality showrile cu Moni si Iri cand cei doi ne dau de inteles cam cat costa chilotii micutei Irina.
Jalnica propaganda! Sa dai un interviu si sa spui ca PD-L incoace si incolo de Inviere si ca Lumina, adusa de PD-L, costa 20.000 de euro intrece orice inchipuire (chiar daca suntem obisnuiti cu pretul piperat al acesteia cand e vorba sa ne-o aduca in case Electrica!) E bine ca s-au gandit la oameni, ca au facut gestul aducerii din Tara Sfanta, dar ar fi fost suficient sa ne lase sa remarcam singuri ca lumina e portocalie. Daca ni s-ar fi parut rosie ori albastra, ne privea!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.