Anul 2021 a fost unul marcat de minciuni și manipulări din partea...

Anul 2021 a fost unul marcat de minciuni și manipulări din partea autorităților

0 44

Anul 2021 a fost unul marcat de minciuni și manipulări din partea autorităților, în care drepturile omului nu au fost un reper fundamental, ci, mai degrabă, un obstacol în calea proliferării noii ideologii postdemocratice a hibridizării ființei umane.
Aminteam zilele trecute de minciunile gogonate și de manipulările având ca autor pe Mario Draghi, prim-ministrul Italiei, care declara că trei sferturi dintre decedații de COVID sunt nevaccinați.
Realitatea era tocmai pe dos, așa cum arată ISS (Instituto Superiore de Sanità) pentru luna noiembrie, aproape 60% dintre decedați erau vaccinați.
O altă minciună gogonată e cea care îndeamnă la vaccinare, pentru a evita contagierea cu Omicron. Institutul Robertch Koch, una dintre cele mai respectabile instituții de profil, ne spune că 95% dintre persoanele infectate cu varianta Omicron sunt persoane vaccinate cu două doze.

Cea mai recentă minciună sfruntată aparține lui Boris Johnson, premierul Marii Britanii, care ne spune că riscul de spitalizare este de opt ori mai mare pentru persoanele nevaccinate.
Evaluarea realizată de UK Health Security Agency ne dă următoarele cifre pentru luna octombrie (săptămânile 38 – 41), în ce privește persoanele adulte (țineți-vă bine!!!) :
* infectări: 64 000 nevaccinați – 46 000 vaccinați cu o doză – 339 000 vaccinați cu ambele doze;
* Spitalizări de urgență: 1974 nevaccinați – 305 vaccinați cu o singură doză – 4484 vaccinați cu două doze;
* Decese: 498 nevaccinați – 77 vaccinați cu o singură doză – 2136 vaccinați cu două doze.

În ce privește procentul la 100 000 de locuitori (riscul asociat) lucrurile stau așa: infectări: persoane nevaccinate – 525; persoane vaccinate cu ambele doze 792 (deci riscul de îmbolnăvire e cu 50% mai mare la persoanele vaccinate complet !!!).
Spitalizări de urgență: persoane nevaccinate – 38; persoane vaccinate – 14.Decese: persoane nevaccinate 24 : persoane vaccinate – 8.

În concluzie, numărul de spitalizări și decese din rândul vaccinaților este mult mai mare.
În ce privește ponderarea cu numărul total de vaccinați și nevaccinați, se dovedește că riscul de îmbolnăvire e mai mare pentru persoanele vaccinate, iar riscul de spitalizare și deces este de 2,5 – 3 ori mai mare pentru persoanele nevaccinate.
Toate informațiile privind spitalele ticsite de nevaccinați sunt, cel puțin în cazurile de mai sus, minciuni sfruntate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.