Antrenorul Levente Elekes, cooptat la Centrul de copii și juniori Corona Brașov

Antrenorul Levente Elekes, cooptat la Centrul de copii și juniori Corona Brașov

0 178

Levente Elekes face parte, începând din acest sezon, din colectivul tehnic al Centrului de copii și juniori de la Corona Brașov. În vârstă de 46 de ani, antrenorul, originar din Miercurea Ciuc, se alătură celor ce pregătesc sportivii Centrului, conducerea seției de hochei mizând pe experiența sa deosebită la echipele de juniori, după cum ne-a precizat Emilian Cernica președintele secției de hochei de la Corona Brașov :
,,Începând din acest sezon, am reorganizat și tot ce ține de centrul de copii si juniori. Am început prin cooptarea lui Levente Elekes, antrenor cu mare experiență la juniori, care și-a arătat interesul de la lucra la Brașov. Am renunțat la asocierile păguboase din trecut și, chiar dacă, aparent, am „sacrificat” unii dintre sportivii juniori, în sensul că nu am mai putut să formăm echipe la anumite cateogii de vârstă, s-a dovedit că, , a fost, cel puțin până acum, o decizie eficientă, în sensul că nu au mai fost cheltuiți bani inutil, iar categoriile de vârstă rămase, au performat. În spiritul celor afirmate, vin clasificările bune din ultimul timp, respective, locul I la U20, în sezonul 2017/2018 și clasificările în campionatul Ungariei, grupa A, la U12 și U14 (în fața celorlalte echipe din România), pentru sezonul 2018/2019.
În acest sezon, grupele de vârstă și antrenorii acestora sunt:
– U20 – Marius Trandafir și Fulop Rajmond
– U14 – Kovacs Laszlo/ Levente Elekes/Fulop Rajmond
– U12 – Kovacs Laszlo/ Levente Elekes/Fulop Rajmond
– U10 – Levente Elekes/Mircea Ciubotaru
– U8 și inițiere – toți antrenorii mentionați anterior, prin rotație
Astfel, de interes pentru secția noastră, este piramida pe care, în următorii 3-4 ani, o vom avea completă. Foarte important este că am putut să ajungem cu performanța și la categoriile mici și, de acum, ne putem axa și mai mult pe juniori, prin prezența lui Elekes, care, cu siguranță, își va pune amprenta profesionalismului său”.
De-a lungul carierei sale de antrenor, Levente Elekes a activat, printer altele, la echipele reprezentative ale României, la U 18 și U 20, iar în la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret, de la Lillehammer, a condus doi sportivi români, care au laut startul în finala concursului de abilități și îndemânare (Skills Challenge).
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.