Antrenori de la Celta Vigo, din nou la Brașov!

Antrenori de la Celta Vigo, din nou la Brașov!

0 243

Cea de-a doua ediție a ,,Celta Vigo Training Camp” a început la Brașov. Trei antrenori din Spania de la Celta Vigo au venit sub Tâmpa pentru a-i învăța pe sportivi fotbalul după metodologia spaniolă. Peste 40 de copii împărțiți în trei grupe lucrează în fiecare zi la baza sportivă Carpați. Noutatea acestei ediții este prezența la camp a unui antrenor de portari care lucrează specific cu goalkeeperii înscriși la acest eveniment.
Pe lângă sedințele de antrenament, sportivii au parte de mental și tactical coaching. Ei au fost vizitați în prima zi de Raul Găvârliță, cel care a fost crescut în Academia Celta de la Brașov și care din acest sezon va îmbrăca tricoul echipei de prima ligă, Astra Giugriu. El le-a vorbit copiilor prezenți la camp despre cât de mult trebuie să muncească pentru a ajunge la nivelul ligii I.
Cei trei antrenori spanioli care lucrează în această săptămână la camp: Borja Portas Gonzalez, Victor Gonzalez Amoedo și Adrian Manuel Aguiar Pazos sunt secondați de antrenorii de la Celta Brașov.
Este o plăcere pentru noi să fim aici și să împărtășim cunoștințele noastre cu toți acești copii minunați. Am văzut aici foarte mulți copii extrem de talentați dar care trebuie crescuți cu grijă și trebuie șlefuiți pentru a ajunge cât mai sus în carierele lor. Ne place foarte mult la Brașov, oamenii sunt extrem de prietenoși, iar orașul este superb. Nu am apucat să vedem foarte mult, pentru că am avut mult de lucru la camp, dar tot ce am văzut până acum este la superlativ. Baza sportivă se prezintă în condiții excelente, iar copiii pe care i-am cunoscut în aceste zile sunt minunați. Sunt convins că vom avea parte de o săptămână foarte frumoasă la Brașov”, a declarat Borja Portas Gonzalez.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.