Antonio Coneicao: FC Brasov nu a fost lasata sa joace

Antonio Coneicao: FC Brasov nu a fost lasata sa joace

0 114

Antonio Conceicao tehnicianul formatiei FC Brasov, a declarat ca echipa de sub Tampa, merita sa castige meciul cu CFR Cluj, din etapa a XXVII-a a Ligii I, si s-a aratat dezamagit de prestatia arbitrului Teo Craciunescu.
„Consider ca FC Brasov ar fi trebuit sa castige joc, pentru ca am fost echipa care si-a propus sa joace fotbal astazi. Vreau sa felicit jucatorii pentru atitudine si pentru daruire. Din punctul meu de vedere arbitrul ar fi trebuit sa dea cate o sanctiune la cele doua goluri ale CFR-ului. La primul gol a fost un hent al lui Cadu , iar la al doilea, la lovitura libera acordata, nici vorba de fault .

Vreau sa incriminez alte doua faze la care arbitrul ar fi trebuit sa acorde al doilea cartonaÅŸ galben la Cadu si Panin. Nu vreau sa incerca sa ma scuz cu aceste greseli de arbitraj, dar am ajuns intr-un punct in care ma consider foarte nedreptatit. Nu cer nimic nimanui, cer doar sa fim lasati sa jucam si sa ne indeplinim obiectivul prin prestatia noastra din teren. Sunt multumit de jucatorii mei si ma doare ca in urma unor decizii gresite suntem privati de obtinerea unor puncte importante. In ultimele meciuri au fost constant decizii in defavoarea Brasovului. Ar fi trebuit sa avem macar trei – patru puncte in plus. Oricum, sa fiti convinsi ca si in aceste conditii aceasta echipa isi va indeplini obiectivele. Jucam fotbal si o echipa care joaca fotbal va reusi sa se mentina in Liga I”, a declarat Conceicao.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.