Antonio Conceicao: Vreau sa intru in istoria clubului FC Brasov

Antonio Conceicao: Vreau sa intru in istoria clubului FC Brasov

0 84

Antonio Conceicao antrenorul clubului FC Brasov, a tinut sa puna capat odata pentru totdeauna speculatiilor aparute in presa legate de o posibila plecare la Steaua.

„Vreau sa lamuresc acest aspect o data pentru totdeauna. Am fost mereu sincer, insa cu toate acestea apar tot felul de speculatii. Eu sunt antrenorul lui FC Brasov si obligatia mea este sa dau totul pentru ca aceasta echipa sa-si indeplineasca toate obiectivele propuse. Am citit in presa ca voi antrena trei-patru echipe din Romania. Va spun, cu toata sinceritatea, ca nu am discutat cu niciun reprezentat al vreunui club. Marcel Popescu este prietenul meu, dar el nu este si impresarul meu. Am vazut ca Marcel Popescu va fi noul director sportiv la Steaua, dar acest lucru nu trebuie asociat cu persoana mea.
Cel mai important lucru pentru mine este sa-mi indeplinesc obiectivele cu FC Brasov. Viitorul meu profesional il vom discuta doar dupa ce vom vedea daca imi voi indeplini obiectivele cu FC Brasov. La finalul sezonului voi lua o decizie. Pentru mine, sa castig Cupa Romaniei cu FC Brasov, este mult mai important decat viitorul meu profesional. Imi doresc foarte mult sa intru in istoria clubului prin castigarea acestui trofeu”, a declarat Conceicao la conferinta de presa organizata joi de FC Brasov.

Referitor la meciul cu Astra, Antonio Conceicao a spus ca jucatorii sai trebuie sa dea totul in teren pentru a castiga cele trei puncte. „Ne asteapta un meci dificil cu Astra. Ma astept la un joc echilibrat, insa ne dorim foarte mult sa castigam. Matematic inca nu suntem salvati. O victorie in meciul cu Astra ne-ar asigura practic salvarea de la retrogadare, dar am si urca un loc in clasament. Suntem profesionisti si trebuie sa dam totul pe teren la fiecare meci, indiferent de adversar. Ne simtim frustrati din cauza erorilor de arbitraj, insa nu mai vreau sa vorbesc despre acest subiect”, a declarat Conceicao.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.