Antonescu solutie sau….

Antonescu solutie sau….

0 165

Anul acesta se anunta una dintre cele mai interesante “batalii” politice. Daca in PD-L cartile sunt facute, in PSD regele necontestat este Ion Iliescu, iar in PC, “Felix” face jocurile, in Partidul National Liberal, insa, se anunta o adevarata lupta pentru putere. Fara a fi lipsit de respect pentru celelalte partide politice, dar in afara de UDMR unde “este liniste totala”, celelalte grupari din tara nu conteaza din punct de vedere politic, poate doar la impresia artistica sa mai aiba ceva admiratori.
Asa ca, vorbind despre PNL, unul dintre cele mai importante partide politice romanesti din toate timpurile, anul acesta poate fi unul de cotitura, in sensul ca venerabilul partid poate trece din epoca “high-life” in epoca “liberalo-vero”. Mai important pentru brasoveni este faptul ca cei doi politicieni, Calin Popescu Tariceanu si Crin Antonescu, care-si disputa rolul de presedinte PNL, aka candidat la presedentie, au ales pe buna dreptate ca orasul nostru drept locul unde sa fie una dintre bataliile pentru suprematie. Tinand cont de faptul ca Aristotel Cancescu este 7unul dintre cei mai apreciati politicieni din Brasov si de faptul ca PNL-ul are cateva primarii importante in judetul nostru, Brasovul ar putea avea un vot decisive in alegerea “candidatului”.
Trecand la “ale noastre”, poate Crin Antonescu ar fi aerul proaspat de care politica romanesca are nevoie. Poate Romania are nevoie de un politician care in nebunie sa sa creda ca se poate lupta cu sistemul si care chiar crede ca are sanse de a se lupta de la egal la egal cu “lumea”. Personal il apreciaz pe Crin Antonescu pentru taria cu care si-a respectat principiile si, impotriva directivelor de partid, l-a sprijinit pe Sorin Oprescu (un alt politician “vero”) in lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei.
„Dati-mi sansa de a fi acel nebun care il bate pe Basescu”. Poate ca pentru a schimba ceva in tara noastra este nevoie de stfel de politicieni, care, in nebunie lor, cred ca pot schimba si chiar vor schimba tara noastra.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.