Antiperspirantele si cancerul la san

Antiperspirantele si cancerul la san

0 57

Recent, cercetatorii americani au stabilit ca exista o stransa legatura intre antipersiprante si cancerul la san. Potrivit unui studio publicat de Daily Mail, aluminiul aluminiul care exista in compozitia mai multor antiperspirante poate favoriza apatitia cancerului la san.


Potrivit cercetatorilor, femeile care au cancer la san nu ar trebui sa foloseasca antiperspirante sau deodorante. De asemenea, femeile sanatoase care au in familie astfel de cazuri ar trebui sa se gandeasca destul de mult la factorii de risc, inainte sa foloseasca un antiperspirant.


Renuntarea la antiperspirante poate avea un rol benefic in reducerea riscului aparitiei cancerului la san. Fructele si legumele au si ele un rol important si previn aparitia cancerului la san, mai spun oamenii de stiinta.


Pana in momentul de fata nu a fost stabilita o legatura directa intre deodorante si cancerul la san, dar un studiu realizat la Universitatea Keele a demonstrat ca sarurile din aluminiu sunt folosite pentru inchiderea porilor astfel incat pielea sa nu mai poata transpira, fapt ce poate conduce la un cancer al tesuturilor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.