Antibioticele si incalzirea globala

Antibioticele si incalzirea globala

0 58

Exista unele soiuri de broaste si soparle din a caror piele se extrag anumite substante care se folosesc la fabricarea unor antibiotice.
Din nefericire aceste broaste si soparle sunt din ce in ce mai rare si, datorita incalzirii globale, cauzata de poluarea excesiva pe plan mondial, chiar pe cale de disparitie.
Se pare ca aceste amfibii nu pot fi crescute in captivitate, ca soarecii de laborator si alte astea, caci altfel problema ar fi rezolvata si s-ar putea fabrica acele antibiotice de ultima ora, precum si medicamente impotriva cancerului in ritm normal.
Este vorba de anumite substante care sunt obtinute din celulele unor broaste, tritoni si salamandre, acestor animale restrangandu-li-se tot mai mult habitatul datorita tocmai incalzirii globale.
Si iata cum, incetul si pe nesimtite, omul isi face rau cu insasi manuta sa, iar daca nu ne vom grabi sa stopam fenomenul, ne vom trezi singuri pe o planeta pustie si fara rost de a mai exista nici noi, aceste atat de superioare animale incat ne sapam insine groapa..

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.