Antena 3, o nouă ipostază, afiliat/partener CNN!

Antena 3, o nouă ipostază, afiliat/partener CNN!

0 108

Cu mare tam-tam a fost anunțat tot telespectatorul de mare veste – schimbarea modului de colaborare celor de la Antena 3 cu CNN.
„Este pentru întâia dată când se întâmplă aşa ceva în România. O premieră absolută în televiziune. E onoarea mea ca în această seară să vă anunţ că Antena 3 devine partener CNN. În cel mai complicat context global de la Al Doilea Război Mondial încoace, Antena 3, cea mai importantă staţie de ştiri din România şi singurul post afiliat CNN din ţara noastră a parafat documentele prin care trece într-o etapă superioară a parteneriatului cu cea mai mare reţea de ştiri din lume.
Noul acord dintre cele două companii media înseamnă accesul Antena 3 la conţinutul oferit de CNN Newsroom. De asemenea, în virtutea acestuia, CNN va produce conţinut original pentru Antena 3″,
a anunţat Mihai Gâdea.

Deși conducerea trustului dorește sa acrediteze altceva, ipoteza noastră este alta – asistăm la o expansiue a CNN in România. Sigur vom vedea mai mult „globalism” în defavoarea știrilor și emisiunilor autohtone. Nu este un succes al Trustului INTACT ci o „LOVITURĂ” a celor de la CNN.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.