Ansamblu instrumental american in Biserica Neagra din Brasov

Ansamblu instrumental american in Biserica Neagra din Brasov

0 124

Biserica Neagra va gazdui un concert extraordinar, sustinut de un ansamblu instrumental venit tocmai din Statele Unite ale Americii.
Astfel, vineri, 8 mai 2009, ora 18:00, ansamblul instrumental The Augsburg Concert Band din Minneapolis, SUA, va sustine concerta la Brasov, evenimentul facand parte din turneul pe care ansamblul il desfasoara in Romania.
Vor putea fi auziti compozitori precum: Alfred Reed, Tschesnokoff, Walter Beeler, Sergey Khyoshchinsky, Robert W. Smith, Owen Reed si Ralph Vaughan Williams, ale caror piese sunt adaptate pentru instrumente de suflat si percutie
The Augsburg Concert Band, condus de Robert Stacke, este un ansamblu simfonic compus din 60 de studenti ai Augsburg College din Minneapolis, Minnesota, SUA. Activitatea sa, ce se desfasoara in jurul colegiului ce apartine Bisericii Evanghelice Luterane din America, include concerte si turnee in Statele Unite – California, Arizona, Florida, Oregon, Washington, si Europa – Irlanda, Islanda, Norvegia, la care se va adauga anul acesta si Romania.
Robert Stacke este dirijorul mai multor ansambluri ale Augsburg College, precum The Augsburg College Band, The Augsburg Jazz Ensemble si Gospel Praise, el fiind inca din 1996 seful Departamentului Muzical al colegiului.
Ansamblul Augsburg Concert Band numara in prezent nu mai putin de 70 de membri care au fost in nenumarate turnee in intreaga lume, fiind renumiti pentru spectacolele deosebite pe care le sustin.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.