ANPC – activitati de sarbatori

ANPC – activitati de sarbatori

0 70

De fapt este vorba de verificari ce vor fi facute de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in perioada premergatoare sarbatorilor pascale, atat la produsele alimentare, cat si la cele nealimentare.
Pe moment sunt controlati comerciantii care ofera spre cumparare produse de post, chiar daca multi romani postesc mai tot timpul anului. Este un lucru binevenit, caci in anii trecuti s-au gasit prin rafturile magazinelor alimentare si produse inscriptionate ca a fi de post, dar care contineau si “de dulce”, ceea ce nu este corect fata de cumparatori, chiar daca pedeapsa divina ar cadea asupra comerciantilor.
Urmeaza, in zilele imediat premergatoare sarbatorilor, controale – dupa cum suna promisiunile, la sange – a produselor alimentare traditionale, cum ar fi carnea – indiferent de care ar fi ea, dar mai ales a celei de miel – bauturile si, nu in ultimul rand, ouale.
Aceste din urma controale se vor efectua in colaborare cu inspectorii apartinand Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.
Sa speram ca toti comerciantii vor tine cont de aceste controale, spre bine buzunarelor, ba chiar si libertatii lor, dar si al nostru, consumatorii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.