“Anotimpurile” de Vivaldi la Cercul Militar Brasov

“Anotimpurile” de Vivaldi la Cercul Militar Brasov

0 163

Filarmonica Brasov va invita joi 3 mai incepand cu orele 19:00, in incinta Cercul Militar la un Concert Simfonic al solistului Florin Croitoru.


Dirijor: Ovidiu Dan Chirila


In program: Vivaldi „Anotimpurile” pentru vioara si orchestra; Mozart – Simfonia nr. 41 „Jupiter”.


?


“Un solist fenomenal”


Numele violonistul Florin Croitoru reprezinta astazi pentru publicul din tara si strainatate garantia intalnirii cu inalta performanta artistica. Recunoscut si aclamat de presa internationala ca „un solist fenomenal” cu „o tehnica perfecta” si cu „o interpretare de o rara intensitate” – in urma concertelor ca solist cu Filarmonica din Viena in aprilie 1994, Florin Croitoru a beneficiat de o serie ideala de profesori, sub indrumarea carora s-a format ca violonist (Ionel Nistor, Cristina Ardeleanu, Mihai Constantinescu, Valeriu Rogacev, Stefan Gheorghiu si Modest Iftinchi). Valoarea sa de exceptie a fost remarcata si recunoscuta si in circuitul competitional international, daca judecam dupa cele 11 premii castigate, intre care amintim Premiul I al Concursului Inernational de Vioara „Fritz Kreisler” de la Viena, in 1992.


Pana in prezent, violonistul Florin Croitoru este singurul violonist care a adus Romaniei premiul I al concursului „Fritz Kreisler”.


?


Contact


FILARMONICA BRASOV


Str. Apollonia Hirscher nr. 10


500025 Brasov, ROMANIA


Telefon: 0268 – 473058


Fax: 0268 – 475389


Informatii si rezervari la tel 0268/ 477.813


http://filarmonica-brasov.org


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.