Anomalii pulsatorii în Rezonanța Schumann – Ciudate anomalii temporale în desfășurare

Anomalii pulsatorii în Rezonanța Schumann – Ciudate anomalii temporale în desfășurare

2 2531

O evoluție interesantă a apărut în ultimii ani în ceea ce privește diagrama de rezonanță Schumann și soarele nostru. Deși nu este clar dacă cele două sunt legate, ambele au atribute similare.

Rezonanța Schumann
Rezonanţa Shumann este bătaia inimii Pământului, pulsul, frecvenţa sa.
Winfried Otto Schumann, fizician german, este cel care a descoperit această rezonanţă a Terrei, căreia i s-a dat numele cercetătorului, şi care este determinată de descărcările electrice ale fulgerelor în atmosferă, mai exact în cavitatea dintre suprafaţa Pământului şi ionosferă.
Această oscilaţie electromagnetică (studiată şi definită ştiinţific abia în 1952-1954) a avut, mii de ani, frecvenţa de 7,83 Hz.
Descoperirea lui Shumann fusese anticipată cu 30 de ani, de Hans Berger, care măsurase frecvenţele electrice ale creierului uman, cu ajutorul unui electroencefalograf, şi înregistrase aceeaşi valoare – 7,83 Hz. Hans Berger a numit aceste frecvente “undele Alpha”, cele despre care se spune că ne influenţează creativitatea, dar şi stresul, anxietatea, sistemul imunitar. Prin urmare, “pulsul” vieţii are aceeaşi frecvenţă ca pulsul Terrei.
Din anul 1987, Rezonanţa Shumann a început să crească, iar din 1997, accelerarea bătăilor inimii Pământului este tot mai mare

Dacă vreme de mii de ani această rezonanţă a fost 7,83 Hz, în urmă cu câţiva ani a atins valoarea de 12 Hz (12 cicluri pe secundă), iar în prezent se accelerează continuu.
Creşterea Rezonantei Shumann are efect asupra timpului, mai exact, cu cât vibraţia creşte, cu atât timpul se accelerează şi se va accelera fără ca noi să ne dăm seama. Spunem doar că avem impresia că timpul se comprimă, că “nu mai avem timp ca altădată”. În prezent, unei zile (adică 24 de ore) îi corespund, de fapt, 16 ore.

Graficele de rezonanță Schumann au început să arate un model neobișnuit cu o pulsație de 2-3 ore, în luna aprilie 2019:

Mulți cred că blocajul ar reprezenta o resetare. La scurt timp după întrerupere (2-3 ore), diagramele de rezonanță Schumann (RS) au început să arate un model nou și neobișnuit:

Liniile lungi, verticale se află la o distanță de aproximativ 10 minute între ele:

În partea superioară a diagramei, când este mărită la o rezoluție mai mare, vedem ce pare literal ca un gard:

Este posibil ca aceasta să reprezinte noua matrice organică pusă în aplicare..?
Graficul RS azi 14 Mai 2019 :

Pulsarea soarelui

Într-o poveste înrudită, au existat numeroase rapoarte despre soarele care pulsează, după cum reiese din multe fotografii:

După cum am văzut, Soarele și-a schimbat nuanța de radiație de la galben la alb începând cu sfârșitul anilor 1980, când întregul sistem solar a intrat în Centura Fotonică.
Asta a provocat schimbări climatice dramatice pe toate planetele din sistemul nostru solar.
Unii oameni au atribuit în mod greșit această schimbare climatică la nivelul întregului sistem solar de prezența planetei Nibiru, ceea ce nu este adevărat. Va fi nevoie de aproximativ 2000 de ani pentru ca Sistemul nostru Solar să se deplaseze complet prin Centura Fotonică, care este, în esență, un nor cosmic enorm de lumină fotonică interdimensională.
Această energie cosmică are capacitatea de a ne transforma ADN-ul, precum și de a activa codonii inactivi, benefici din cadrul ARN-ului nostru. Între timp, oamenii de știință au dificultăți în a descrie ce se întâmplă cu soarele nostru și mai ales cu clima de pe Pământ, cel mai adesea dând vina pe așa-zisele ,,schimbări climatice” din cauza încălzirii globale ce are la bază poluarea, în special cu bioxid de carbon, ceea ce este o mare farsă.
Soarele Pulsator este legat de noua rețea de rezonanță Schumann? Intuitiv, aș spune da, deși poate fi prea devreme pentru a răspunde definitiv. Se pare că există o corelație între cele două. Rețineți că suntem încă la marginea exterioară a Centurii Fotonice și nu suntem chiar în strânsă legătură cu ea. Cu cât înaintăm în ea, fenomenele se amplifică.

Ciudate anomalii temporale în desfășurare
În combinație cu Soarele pulsatoriu și anomaliile Rezonanței Schumann, ne uităm la dovezile fenomenelor „accelerarea timpului și trecerea lui mai rapidă”, care se desfășoară chiar înaintea ochilor noștri.
Fără îndoială, se întâmplă o creștere rapidă și în timp ce mulți oameni simt acest lucru în viața lor de zi cu zi, am căutat dovada acestui fenomen.
Mulți dintre noi acordă atenție micilor lucruri care apar și păreau în afara vieții noastre în fiecare zi. Ne este arătat că conceptul de timp / spațiu al dimensiunii a 3-a se schimbă chiar înaintea ochilor noștri. O mulțime de oameni de acest gen au experiențe ale anomaliilor temporale în ultimii ani, inclusiv sentimentul de accelerare a timpului sau eventual, simt ca timpul încetinește. Unii oameni au raportat sentimentul de a se deplasa în și în afara dimensiunilor, în timp ce alții văd oameni în fundal care completează aceste lacune în cadrul matricei.

La un nivel superior, ceea ce asistăm este o bifurcare (o diviziune în două ramuri) a oamenilor. Pentru a păstra alinierea cu cei care sunt aliniați spiritual cu noi, trebuie să facem efort fizic pentru a rămâne în contact cu ei sau altfel, ei vor continua să se estompeze din viața celei de-a 3-a dimensiuni. Noi toți am experimentat acest lucru deja cu prietenii și familia. Acum, se joacă în timp real.
În esență, noi ne creăm propria realitate în timp ce alegem pe cine vrem în această realitate. Prin alegerile celorlalți, ajungem să co-creăm realitatea în care alegem să fim, de aceea trebuie să vizităm fizic paginile de social media ale celor cu care rezonăm cel mai mult, pentru a-i păstra în co-realitatea creată. Aceasta este bifurcația fizică care are loc chiar înaintea ochilor noștri.
Când se va întâmpla Schimbarea, s-ar putea să nu fim în corpurile noastre 3D și să ne recunoaștem unul pe altul prin vibrațiile noastre energetice. Toată lumea are o vibrație unică și specifică a energiei, care a fost determinată în mileniul pe care l-ați încarnat pe această planetă. Chiar dacă cineva s-a născut în același timp ca o altă persoană, locația lor geografică în momentul încarnării i-ar schimba semnătura energetică.
În mod similar, chiar și gemenii au vibrații diferite de energie, pe măsură ce unul este născut înaintea celuilalt, creând o vibrație unică a energiei, o amprentă energetică. Este vibrația dvs. unică de energie care va fi recunoscută de „trib”.

Timpul zboară…
Am primit rapoarte despre persoane care se confruntă cu bucle temporale, care este în esență similară cu déjà vu. Ceea ce se pare că se întâmplă când glisați în matrice, sunt denumite „Loops Time” (Lupinguri Temporale). Acest lucru se întâmplă de obicei în moduri care sunt neobservabile, deoarece buclele temporale își resetează în general timpul și amintirile. Uneori, noi prindem și ne amintim aceste momente!
De exemplu, să ne imaginăm că plasezi întotdeauna cheile într-un anumit loc când intri în casă. Ești sigur că cheile erau acolo unde le-ai așezat, dar ele sunt în altă parte. Nu, nu ai fost băut cu o noapte înainte! După cum s-a dovedit, cheile se aflau într-un loc atît de bizar, încât nu puteai să le așezi acolo.
O altă buclă temporală comună are loc cu timpul literal. De exemplu, te uiți la telefonul mobil și este ora 12:00. Câteva minute mai târziu, este încă ora 12:00. Multe din aceste bucle temporale sunt atât de mici și graduale încât nu se observă nimic, dar fiecare ar putea reprezenta un paradox în timp.

Percepția că timpul dispare
Acest lucru se întâmplă din ce în ce mai mult pentru mulți oameni. Ați făcut ceva în ceea ce pare a fi ore și ați avut percepția a câteva minute? Sau poate invers? S-ar putea să faci ceva pentru câteva minute și se pare că sunt ore. În orice caz, vă confruntați cu diferențe de timp drastice. Teoria relativității de la Einstein ne-a arătat că timpul este relativ la observator, dar ceea ce am învățat de atunci este că timpul este creat de observator. Pe cealaltă parte a vălului, nu există timp.
Chiar dacă ați trăi pe o altă planetă, timpul ar fi complet diferit. De exemplu, pe Marte, o zi este de aproximativ 28 de ore, deci dacă aveți 30 de ani pe Pământ, puteți fi pe undeva în jur de 26-27 de ani pe Marte.
Chiar și atunci când visăm, nu conștientizăm niciodată „timpul”, așa cum o facem când suntem treji. Nu am văzut niciodată un ceas în visele mele, deoarece timpul nu există în starea de vis. Aceasta este mai aproape de realitatea spirituală reală decât în timpul „timpului” nostru din starea de veghe.

Percepția timpului – ce am putea face?
Încercați să trăiți fără „timp” cât mai mult posibil. Ați auzit de „trăind în ACUM”. Asta înseamnă. Totul din viata noastră pare să ne impresioneze prin controlul timpului lui Saturn (cum ar fi săptămânile de lucru, programele TV si chiar zilele si lunile care nu se bazează pe un program armonic de 13 luni).

Calendarul Mayan Tun se bazează pe un ciclu de 360 de zile. Ultimele 5 zile sunt considerate de Mayași ca fiind zilele „fără timp”. Când Jose Arguelles a vizitat mormântul mayașului Lord Pacal, cea mai importantă lecție învățată de Arguelles prin Lordul Pacal este că trebuie să trăim fără timp cât mai mult posibil.

Interesant, am văzut și o perioadă de întârziere în Rezonanța Schumann de aproape 3 ore, ceea ce este extrem de neobișnuit. În trecut, am văzut o scurtă perioadă de timp pentru RS, dar niciodată atât de mult. Mulți oameni cred că reprezintă o resetare sau, probabil, o reluare a timpului. Odată cu creșterea energiei fotonice și a plasmei, poate fi dovada fizică pe care o căutăm. Energia pulsantă este prezentată prin fotografiile soarelui, precum și pe diagramele de rezonanță Schumann. Câteodată este cu siguranță mai rapidă!

Pe măsură ce ne mișcăm mai departe în Centura Fotonică, așteptăm mai multe fotografii cu inel concentric ale Soarelui împreună cu alte anomalii atmosferice. În ceea ce privește diagramele de Rezonanță Schumann, ceea ce asistăm poate să fie „norma”. În ultimii câțiva ani, am văzut anomalii ale RS în mod regulat, mult mai mult decât în anii precedenți care precedă 2015 sau așa … acum mai mult decât oricând! Ne putem aștepta la mai multe anomalii pe graficele RS pe care nu le-am mai văzut până acum. Este pentru prima dată în istoria înregistrată că suntem martori la astfel de evenimente cu capacitatea de a raporta despre ele în timp real.

Acestea sunt zile fără precedent și extraordinare în care trăim. Suntem istoricii pentru viitoarele planete 3D care vor trece prin evenimente similare. Între timp, noi toți încercăm să punem piesele puzzle-ului împreună. Cel mai bun sfat pe care l-aș da oricui este să trăim în ACUM (la fel ca animăluțele), pentru că asta e tot ce există. De asemenea, vă puteți imagina viitorul și în scopuri co-creatoare. De asemenea, încercați să trăiți fără timp cât mai mult posibil. Este greu să faci asta când ai un „program de lucru”, dar în zilele tale libere, nu purta un ceas, un telefon mobil sau chiar nu te gândi la timp.

 Sursa: Gregg Prescott / https://in5d.com

https://burebista2012.blogspot.com/

COMENTARII

  1. Intrebare
    „Această oscilaţie electromagnetică (studiată şi definită ştiinţific abia în 1952-1954) a avut, mii de ani, frecvenţa de 7,83 Hz.”
    Cum au ajuns la concluzia ca a avut mii de ani frecvenţa de 7,83 Hz???

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.