ANM: Temperaturile cresc, la sfarsit de saptamana vor fi si 50 grade...

ANM: Temperaturile cresc, la sfarsit de saptamana vor fi si 50 grade Celsius!!!

0 427

Meteorologii anunta joi temperaturi de 31 de grade Celsius la umbra si 40 de grade la soare, termometrul aratand valori cu zece grade mai mari ca la inceputul saptamanii, diferenta reala resimtita fiind de 20 de grade.
„Incepand de joi vom avea temperaturi ridicate, de peste 30 grade Celsius, in majoritatea regiunilor din tara. In Bucuresti, joi vor fi 31 de grade la umbra, 40 de grade la soare. In ceea ce priveste evolutia nivelului de temperatura de luni fata de vineri, la termometru avem 10 grade Celsius dar temperatura reala resimtita este de 20 de grade”, a declara meteorologul Gabriela Bancila.
ANM anunta ca sfarsitul de saptamana vine cu valori chiar si de 50 de grade la soare.
„De vineri se instaleaza canicula in toata tara si vorbim aici de maxime de 37 de grade Celsius la umbra, in special in Sudul tarii. Temperatura resimtita in Sudul tarii, la nivelul solului, in Bucuresti, va fi de 42 de grade la umbra si de 45, chiar 50 de grade Celsius la soare, in mijlocul zilei, cand se incinge si asfaltul. Valul acesta de caldura vine dinspre nordul Africii”, a mai precizat meteorologul.
La Brasov sunt prognozate temparaturi de 34-38 grade Celsius.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.