ANM, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

ANM, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

0 139

Ultimele zile ale verii sunt frumoase așa cum pare să fie și începutul toamnei. Iată cum va fi vremea pe săptămâni, în ceea ce privește temperatura aerului și precipitațiile: 

27 august – 3 septembrie
Valorile termice medii se vor situa în jurul normei climatologică sau pot fi ușor mai scăzute decât acesta local în vestul țării și vor fi în general mai ridicate decât normalul perioadei în restul teritoriului, cu abateri mai mari îndeosebi în regiunile estice. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare local în centru, sud-vest și la munte și deficitare în restul teritoriului, îndeosebi în regiunile estice și sud-estice.

3 – 10 septembrie
Mediile valorilor termice se vor situa în general peste norma climatologică a săptămânii în cea mai mare parte a țării, local mai ridicate în jumătatea de vest. În cea mai mare parte a țării, regimul pluviometric se va încadra în general în limitele normale ale perioadei.

10 – 17 septembrie
Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii, local cu abateri mai mari în jumătatea de vest a țării. Precipitațiile vor fi în general apropiate de normele climatologice ale intervalului, local ușor excedentare îndeosebi în zonele de munte.

17 – 24 septembrie
Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii, cu abateri mai mari în nord-vest. recipitațiile pot fi ușor excedentare, local în zonele montane și în regiunile vestice, centrale și estice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.