Aniversarea marelui Mihai Eminescu

Aniversarea marelui Mihai Eminescu

0 89

As fi curios sa stiu cati dintre noi isi vor aminti maine ca se implinesc 160 de ani de la nasterea stelarului poet al natiunii romane, Mihai Eminescu. Nu ma gandesc la tanara generatie, aceasta este ocupata sa admire pitipoance de success facil si fara radacini, pe baza de pile si ceva sunculite sustinand capete seci. Sau sa cada-n c.. in fata unor macho de carton traind “furtunos” pe banii unor babaci facand echilibru la limita legii.

Dar iata ca mai sunt si oameni de bine, care nu uita sa mangaie cu gandul frumoasa forma si idée ale versului eminescian.
Astfel, Centrul Cultural “Reduta”, in parteneriat cu Facultatea de Muzica Brasov, ii invita pe brasoveni vineri, 15 ianuarie, de la orele 14.00, la un Memorial Mihai Eminescu, organizat cu ocazia implinirii a 160 de ani de la nasterea marelui poet.
In cadrul manifestarii vor avea loc proiectii foto comentate, vernisajul unei expozitii de fotografii inedite Mihai Eminescu, precum si un spectacol muzical intitulat “Si daca ramuri bat in geam…”, sustinut de studentii de la clasa de canto a Facultatii de Muzica Brasov.

Se asteapta participarea cator mai multi brasoveni dornici sa-si clateasca spiritual in frumos.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.