Animalul, Arogantul, Prostanacul si Obsedatul

Animalul, Arogantul, Prostanacul si Obsedatul

0 182

Cand e provocat, fostul sef al statului, Ion Iliescu se?distreaza ?cu epitetele intr-o maniera care il transforma intr-un brand.


Pe langa faptul ca stampilele pe care le pune adversarilor sai se lipesc de acestia ca marca de scrisoare, ele fac inconjurul presei, provocand “tone” de comentarii. “Mai animalule” – adresat fostului jurnalist de la Telegraf si actual primar al Constantei, Radu Mazare, “Arogantul” adresat lui Nastase si “Prostanacul”, epitet atribuit lui Geoana au facut furori. Daca de animal a mai uitat lumea, “Prostanacul” are o cariera fulminanta. Aproape ca nu?i se mai spune omului ?Mircea Geoana. El a devenit un simbol, asemeni lui Big Him din The sex and the city, unde iubitul lui Carrie parca nici nu avea nume.


Odata cu scandalul suspendarii, intre fostul si actualul presedinte a izbucnit un razboi al cuvintelor. Dupa ce Basescu l-a numit pe Iliescu edec, acesta din urma a lansat o noua superproductie numindu-l pe Basescu “Obsedat”. Vom vorbi oare de acum inainte de “Obsedatul”?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.