Animale moarte, saltele si frigidere in canalizarea Brasovului

Animale moarte, saltele si frigidere in canalizarea Brasovului

0 456

Curatarea canalului Timis s-a devenit o adevarata aventura pentru muncitori, care au peste mormane de gunoaie, din cele mai diverse. Lesuri de porci si de oi, saltele, frigidere, baterii de masini si multe alte gunoaie care impiedicau apa de ploaie sa se scurga. Canalele sunt atat de colmatate incat lucrarile vor continua cel putin 3 luni de acum incolo.

Este ceea ce au gasit muncitorii de la SEGA in canalul Timis din zona stadionului Tineretului, care se inunda la fiecare ploaie serioasa. In urma cu 3 saptamani, dupa discutii intre Primarie, Compania APA si Serviviul de Goposdarire a Apelor, au inceput activitati de decolmatare a canalizarilor pe fiecare componenta a magistralelor de preluare a apelor pluviale si menajere.
Curatarea canalului Timis s-a devenit o adevarata aventura pentru muncitori, care au peste mormane de gunoaie, din cele mai diverse. Lesuri de porci si de oi, saltele, frigidere, baterii de masini si multe alte gunoaie care impiedicau apa de ploaie sa se scurga. Canalele sunt atat de colmatate incat lucrarile vor continua cel putin 3 luni de acum incolo.inundatii bv
Compania Apa a inceput si ea curatarea colectoarelor stradale, a canalelor si a tubulaturii si tevilor de canalizare. In momentul de fata, se efectueaza lucrari in zona garii, acolo unde se realizeaza guri de canal pe mijlocul strazii, pentru ca apele sa fie directionate catre doua colectoare diferite.
Lucrari au loc si in cartierul Schei, unde saptamana aceasta au cazut precipitatii foarte mari iar in canalele din cartier s-au adunat pamant, crengi si alte materiale de pe versantii din zona respectiva.
Reprezentantii municipalitatii spun ca, dupa terminarea lucarilor prezente, vor trece prin fiecare cartier, in special in cele situate in zonele deluroase sau muntoase, asa cum este cartierul Valea Cetatii.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.