Animale misterioase, ucise in Texas

Animale misterioase, ucise in Texas

0 257

Doua animale misterioase au fost ucise recent in nordul statului Texas, iar martorii si unii oficiali locali afirma ca ar fi vorba de faimoasele chupacabra, transmite Huffington Post. Chupacabra, cunoscuta si sub numele de „sugatorul de capre”, este o creatura legendara despre care se spune ca traieste in Puerto Rico, Mexic si Statele Unite.
Ofiterul Frank Hackett, de la Protectia si controlul animalelor, a declarat ca: „tot ceea ce stiu este ca animalele nu erau unele normale. Erau urate, foarte urate. Nu vreau sa spun vreo minciuna in legatura cu asta”.
Potrivit informatiilor, specialistii efectueaza in prezent teste pentru a determina originea animalelor ucise in nordul statului Texas. Un cititor al site-ului Huffington Post a afirmat insa ca animalele ar putea fi Xoloitzcuintle (cainele mexican fara par).
Huffington Post scrie ca, de-a lungul anilor, au existat numeroase relatari despre aceste animale misterioase. Unii sustin ca chupacabra manaca capre si alte animale domestice, carora le suge sangele. Cativa martori au declarat ca chupacabra ar semana cu un urs mic, cu tepi pe spate, unii afirma ca el arat ca un caine fara par, cu colti de vampiri, in timp ce altii l-au descris drept o combinatie intre un caine si un lup.
Relatari despre aparitia acestor creaturi au semnalat panica in sudul Floridei (in 1996), precum si in Texas (in 2008).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.