Angiograful pentru cardiacii brasoveni a fost refuzat

Angiograful pentru cardiacii brasoveni a fost refuzat

0 122

Cele mai importante domenii care ar trebui luate in considerare de conducatorii unei tari care se doreste civilizata sunt: sanatatea, educatia si apararea. Din experienta lor capitalista de zeci de ani, multe dintre tarile europene au inteles de mult acest lucru.


La noi lucrurile stau exact pe dos?: normal, «ca la noi, la nimeni?». Tocmai aceste segmente ale vietii noastre sociale sunt total neglijate.


??????????? Relatam zilele trecute cum ca bolnavii de inima sunt la mila ministrului Sanatatii care trebuia sa hotarasca daca acestia vor avea privilegiul de a beneficia de un angiograf. Bineinteles ca nu sunt bani si nu a fost dat curs acestei cereri.


??????????? Daca vreti sa supravietuiti, faceti rost de bani si internati-va la clinicile din strainatate pentru ca la noi nu exista aparatura tehnica adecvata si cele cateva masinarii existente pe la spitalele bucurestene sunt suprasolicitate.


??????????? Cum era de asteptat, politicienii nostri isi pun cenusa in cap si arunca vina unul asupra altuia?:?? „Le multumim liberalilor pentru demersurile ca Brasovul sa nu primeasca angiograful”, a afirmat purtatorul de cuvant al PNG Brasov, Dan Lupu, PNG-stii acuzandu-i pe liberali ca s-ar fi opus proiectului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.