Angiograf de ultima generatie la Spitalul Judetean

Angiograf de ultima generatie la Spitalul Judetean

0 467

Echipamentul a fost achizitionat printr-un proiect cu finantare europeana, implementat de Ministerul Sanatatii, si va servi la identificarea si tratarea unor boli de inima.

Seful sectiei de Cardiologie de Urgenta din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgenta, dr. Florin Ortan, a anuntat ca, anul acesta, unitatea medicala va beneficia de un nou angiograf si de aparatura conexa, toate de ultima generatie.

Anuntul licitatiei pentru achizitionarea echipamentelor a fost postat de Ministerul Sanatatii pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice, iar aparatura va deveni functionala in luna octombrie a acestui an. Proiectul este finantat exclusiv din fonduri europene si nu presupune eforturi. angiograf-bv

Vechiul angiograf, cu o vechime de opt ani, va fi si el utilizat in continuare. financiare din partea autoritațtlor locale. Dupa ce la Brasov a fost infiintat Centrul Regional de Cardiologie de Urgenta, au inceput sa apara si medicii, motivati de faptul ca aici vor avea ocazia de a-si valorifica toate cunostintele din domeniu.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.