Angela Similea – diva maxima vrea vrea să rămână cu imaginea angelică...

Angela Similea – diva maxima vrea vrea să rămână cu imaginea angelică a tineretii!

0 188

Angela Similea a apărut tot mai rar la evenimentele mondene și a păstrat legătura doar cu prietenii foarte apropiați, ceea ce a alimentat speculațiile. S-a spus că s-a mutat definitiv în SUA, la fiul ei sau că s-a mutat din țară. Cântăreața a dezmințit, spunând că nu își va părăsi niciodată patria. Și iată că își ține promisiunea.

Cu toate că arată în continuare foarte bine și vocea ei transmite aceeași emoție, Angela Similea preferă să nu mai apară pe scenă sau în emisiunile TV.
Diva e întrebată adesea de prieteni de ce nu continuă să cânte dacă poate, iar răspunsul Angelei e cât se poate de simplu: ține ca imaginea ei angelică să nu fie acoperită de aspectul ei actual.
„Arată senzațional și e într-o formă perfectă, iar vocea ei e neschimbată. Dar s-a retras și nu vrea să revină asupra deciziei. Spune că își dorește să rămână în memoria oamenilor așa cum a fost la apogeul carierei, nu să ajungă să zică lumea «Vai, săraca, uite ce a îmbătrânit și ce demolată e!». Ea ne-a spus că „de la o vârstă, un artist trebuie să știe să facă un pas înapoi”, au declarat, surse din anturajul vedetei.

Foto: Arhiva personală:
La Brasov, cu primul premiu castigat la Cerbul de aur!

Angela Similea (72 de ani) a revenit în România și cântă din nou.
Una dintre cele mai iubite artiste de muzică ușoară, Angela Similea, a urcat din nou pe scenă și a cântat, duminică, 27 ianuarie, la Restaurant Club Herăstrău, cu ocazia aniversării compozitorului Ovidiu Komornyik (50 de ani).
De vocea divei s-au bucurat însă doar prietenii, pentru că Angela Similea a decis în anul 2014 să pună punct carierei muzicale. În ciuda faptului că are cereri de concerte atât în țară, cât și în străinătate, nu vrea să revină în fața publicului.

E văduvă din anul 2011, iar de atunci Angela Similea (72 de ani) face naveta între București și Sudbury (Massachusetts, SUA), unde își vizitează unicul fiu Sorin Hilgen (46 de ani), nora Nicole și nepoții Jan Christian (23 de ani) și Grace (21 de ani).
A fost mereu o prezență discretă, însă în ultimii ani a refuzat orice interviu și orice apariție.
În decizia Angelei Similea a contat foarte mult și datoria la bănci moștenită de artistă de la ultimul soț, politicianul Victor Surdu. Pentru a rezolva această problemă, artista a scos la vânzare conacul familiei, din comuna Belciugatele, evaluat la 750.000 de euro.
Chiar dacă se află la doar 45 de kilometri de București, proprietatea nu și-a găsit încă un cumpărător.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.