Andreea Serban a fost inmormantata ieri

Andreea Serban a fost inmormantata ieri

0 98

Familia si prietenii au condus-o pe ultimul drum pe Andreea Serban. Tanara care supravietuise in toamna unui cumplit accident de circulatie dar care a incetat din viata in urma cu doua zile la Mangalia, unde urma un tratament. Parintii sunt coplesiti de durere, mai ales ca erau convinsi ca fiica lor isi va reveni. Lipsa despagubirilor din partea vinovatului i-a privat de banii cu care si-ar fi putut salva, poate, fiica.
Tanara de 20 de ani a fost victima unui accident de circulatie produs in toamna anului trecut. Un tanar teribilist le-a conduse cu masina pe ea si alte doua prietene, dupa ce fetele iesisera de la un club. Cele doua fete au murit pe loc in urma accidentului, soferul a scapat nevatamat, iar Andreea urma un tratament de recuperare dupa ce a stat o luna in coma. Parintii sperau ca tanara isi va reveni si, cu ari eforturi financiare, au dus-o la tratament la Mangalia. Creierul nu-i mai coordona insa bine toate miscarile si Andreea s-a inecat cu mancare, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Familia este convinsa ca Andreea ar fi putut sa-si revina daca ar fi avut bani pentru tratament. Procesul intentat tanarului teribilist care se afla la volan treneaza si familia Andreei nu a primit despagubiri, cu care ar fi putut plati tratamentul. Din acest motiv, apropiatii fetei spun ca vor cere daune la proces.
Sute de prieteni, colegi, rude si vecini au condus-o la groapa pe Andreea, tanara care, inainte sa implineasca 20 de ani, a lasat un mare gol in sufletele celor dragi.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.