Andreea Esca s-a accidentat pe partia din Poiana Brasov

Andreea Esca s-a accidentat pe partia din Poiana Brasov

0 72

Andreea Esca a trebuit sa-si ia concediu medical, obligat – fortat, in urma unui eveniment neplacut care s-a petrecut in week-end pe partia Bradul din Poiana Brasov.
Aceasta a fost accidentata de un tanar care se dadea cu placa si nu a mai putut sa o evite pe prezentatoarea Pro TV-ului.
Snowboarder-ul a luat-o cu fulgi cu tot pe Esca si i-a fracturat piciorul in zona genunchiului.
Prima reactie a familiei care o insotea a fost sa o duca de urgenta cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Brasov, dar aceasta a refuzat serviciile medicilor brasoveni si a cerut sa fie dusa de urgenta la sectia de ortopedie a Spitalului Clinic Sfantul Ioan din Bucuresti, dupa cum informeaza ziarul Click.
„A venit cu o fractura in zona genunchiului stang. Aici, i s-a acordat primul ajutor, i s-a pus atela si a fost internata pe sectie pana ieri la pranz. A cerut sa fie externata, in ultima clipa, pentru a primi ingrijiri medicale la o clinica particulara din Austria.”, dupa cum a declarat o sursa din spitalul bucurestean, citata de acelasi ziar.
Fiind vorba de o operatie destul de delicata pe care aceasta va trebui sa o sufere la ligamentele genunchiului, vedeta de televiziune a refuzat sa mai ramana in spitalele romanesti si a plecat via Viena, Austria.
In perioada de recuperare, Pro TV-ul i-a gasit deja inlocuitor la „Stirile Pro TV” de la ora 19.00, in persoana prezentatoarei Oana Andoni.
Andreea Esca nu este singura personalitate din Romania care a avut mai multa incredere in sistemul de spitalizare austriac, renuntand fara nicio remuscare la conditiile „austere” din Romania. Va amintim ca si fosta sefa a Loteriei Romane, Liliana Ghervasuc, a alunecat pe gheata si si-a rupt ligamentele si a decis sa se opereze la clinica Med Plast din Tirol.
De asemenea, Traian Basescu, presedintele Romaniei s-a operat de hernie de disc la cea mai mare unitate medicala din Europa, localizata tot in Viena.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.