Andra, Delia, Horia Brenciu, Loredana – la Cerbul de Aur

Andra, Delia, Horia Brenciu, Loredana – la Cerbul de Aur

0 210

Sunt câţiva dintre artiştii români care vor cânta pe scena din Piaţa Sfatului, în perioada 29 august – 2 septembrie, la ediţia din acest an a Cerbului de Aur. Numele artiştilor străini rămân, deocamdată, secrete

Sunt câţiva dintre artiştii români care vor cânta pe scena din Piaţa Sfatului, în perioada 29 august – 2 septembrie, la ediţia din acest an a Cerbului de Aur. Numele artiştilor străini rămân, deocamdată, secrete.
Unele dintre vedetele româneşti care vor susţine recitaluri au deja experienţa Festivalului.

Andra a fost premiată la ediţia din 2005, Horia Brenciu a urcat pe scena Cerbului de Aur în 2008, iar Loredana a avut trei apariţii de-a lungul timpului. Celelalte nume de pe afişul Festivalului – Delia, The Motans, Carla’s Dreams, The Humans, reprezentanţii României la Eurovision 2018, şi Flavius Teodosiu, saxofonistul care a colaborat cu numeroase celebrităţi precum Jennifer Rush, Joe Cocker, Lionel Richie, Chris de Burgh, Gloria Gaynor, Johnny Logan ori Michael Bolton – vor debuta în acest an la Cerbul de Aur.

111 artiști din 22 de țări candidează pentru un loc în concursul de interpretare, dotat cu premii totale de 65 de mii de euro. În următoarele șapte zile, membrii juriului vor alege cel mult 15 concurenţi iar la final vom afla numele artiştilor care vor lupta pentru Marele Trofeu.

La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018, dedicat Centenarului Marii Uniri, va avea o desfăşurare de gală, mai promit organizatorii.
Municipalitatea a anunţat că în curând vor începe lucrările de racordare a reţelei electrice din Piaţa Sfatului la transformatorul de la Biblioteca Judeţeană.
Pe strada Mureşenilor, pe partea stângă va fi îngropat un cablu care va asigura alimentarea echipamentelor folosite la Cerbul de Aur. Lucrările trebuie finalizate până la sfârşitul lunii august.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.