Anchetatorii nu mai stiu unde sa o caute pe Elodia Ghinescu

Anchetatorii nu mai stiu unde sa o caute pe Elodia Ghinescu

0 121

Anchetatorii cazului disparitiei Elodiei Ghinescu au ajuns la capatul rabdarii. Ajutati de peste 70 de jandarmi ei au periat padurile de la marginea comunei Prejmer, cautarile ajungind pana la malul Oltului, granita cu judetul Covasna. Acets a nuoa cautare s-a facut de la premiza ca Cristiana Cioaca daca intr-adevar a savarsit crima, a ales sa arunce bucati din trupul sotiei sale intr-o parte total opusa locului unde a fost gasit uniforma. In aceste ultime cautari au fost ajutatide membri ai familie avocatei brasovene.


??????????? Politistul Cristian Cioaca, sotul acuzat de uciderea Elodiei Ghinescua declarat anchatatarilor ca sotia sa trebuie cautata vie, in niciun caz moarta. Cioaca a fost de acord ca anchetatorii sa-i filmeze apartamentul din cartierul Tractorul, unde locuia impreuna cu Elodia Ghinescu. El a parut pentru prima data de la disparitia sotiei sale intr-o emisiune tv, in cadrul careia si-a sustinut nevinovatia.


??????????? O stire de ultima ora sustine faptul ca inspectorul principal Cristian Cioaca a anuntat ca doreste sa se tranfere de la Brasov la Politia din Pitesti. El si-a motivat intentiile de transfer prin aceea ca, astfel, ar fi mai aproape de copilul sau.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.