Ancheta continua in cazul „Elodia Ghinescu”

Ancheta continua in cazul „Elodia Ghinescu”

0 112

Ieri a fost o zi plina pentru anchetatorii care se ocupa de cazul disparitiei avocatei brasovene Elodia Ghinescu. Acestia au audiat mai multe persoane incercand sa dea de cap acestui caz complicat.


??????????? Astfel, ei l-au audiat pe barbatul care a gasit intr-o padure de langa localiatea Rasnov un cutit. Cutitul care a fost gasit langa rapa in care anchetatorii au descoperit uniforma de politist patata de sange si celelalte bunuri ale familei Cioaca – Ghinescu, pare sa fie cel anuntat ca disparut de catre bona copilului celor doi. In primele zile de la inceprea cautarilor, femeia care se ocupa cu cresterea copilului a anuntat ca din bucatarie celor doi lipseste un cutit, iar din baie mai multe prosoape. Pentru a identifica cu exactitate daca cutitul gasit apartine lui Cristian Cioaca este nevoie de analize de laborator.


??????????? Tot ieri, anchetatorii au mai luat depozitii unor angajati ai unui restaurant din judetul Arges. Acestia au declarat in presa faptul ca au auzit discutii intre Cioaca si avocatul sau, discutii in care politistul isi asigura avocatul ca Elodia nu va fi gasita niciodata. In urma acestor declaratii, presonalul restaurantului respectiv a fost nevoit sa mearga „in corpore” la sectia de politie ca sa spuna concret ce au auzit si in ce context.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.