Ancheta cazului Elodia este cea mai costisitoare din istorie

Ancheta cazului Elodia este cea mai costisitoare din istorie

0 100

?


??????????? Conform Ministerului Internelor si Reformei Admi?nistrative, suma oficiala cheltuita, pana in acest moment, de catre anchetatorii in cazul disparitiei misterioase a avocatei brasovene, Elodia Ghinescu, se ridica undeva in jurul a un miliard de lei vechi. Mai ametitoare este suma neoficila la care au ajuns ziaristii de la Bucuresti, care cred ca, de fapt, s-au consumat aproape trei miliarde de lei din fondurile ministerului.


??????????? La aceste sume se pot adauga peste o jumatate de miliard de lei pentru cazarea anchetatorilor delegati, diurna pe zi a procurorilor care se ocupa de acest caz, investigatiile efectuate cu ajutorul releelor operatorilor de telefonie mobile, de catre specialistii in telecomunicatii de la SRI, pentru reconstituirea traseului lui Cioaca, in noaptea in care se presupune ca s-a comis crima. Aceasta suma putea fi si mai mare, daca tinem cont de faptul ca expertizele si constatarile tehnico-stiintifice solicitate de procurorii Parchetului General nu au costat niciun leu.


??????????? Asa ca, fara indoiala, dupa finalul anchetei acestui caz, “Elodia Ghinescu” va fi dosarul cel mai costisidor si mai mediatizat pe care politistii romani l-au avut de rezolvat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.