Anca Boagiu despre dezastrul de la Transporturi

Anca Boagiu despre dezastrul de la Transporturi

0 169

Practica “pasarii raspunderii” in PDL ramane o trista procedura pentru ministrii acestei formatiuni. “Vinovatul” de serviciul in cazul “Transporturilor” nu poate fi altcineva decat Berceanu. De Dobre, Anca Boagiu a uitat, iar pe Orban il ignora.
Anca Boagiu a criticat in termeni extrem de duri situatia in care se aflau diverse companii din subordinea Ministerului Transporturilor in momentul preluarii conducerii institutiei in luna septembrie.
Va reamintim ca Anca Boagiu a revenit la sefia Ministerului Transporturilor in septembrie 2010, dupa un prim mandat exercitat in perioada iunie-decembrie 2000. Atunci, in urma cu 10 ani a fost succesoarea lui Traian Basescu, iar in aceasta toamna l-a inlocuit la Transporturi pe Radu Berceanu.
Dincolo de risipa, situatia drumurilor si a infrastructurii din CFR, Boagiu vorbeste si de coruptie.
Starea precara a drumurilor nationale, situatia aproape de colaps a cailor ferate precum si lipsa unei retele de autostrazi aduc pierderi imense economiei nationale si decupleaza tara noastra de restul statelor europene.
In acelasi interviu acordat ziarului Adevarul, Anca Boagiu vorbeste despre coruptia din sistem, despre distrugerea infrastructurii, dar si despre solutiile.
Doamna ministru doar ne vorbeste si atat. De fapt Anca Boagiu nu face exceptie – aproape toti ne vorbesc ce rau au facut altii si ce bine vor face ei. Ne-am saturat de vorbe, de paruieli intre clanurile din interiorul partidelor. Ne-am saturat si de “Dosare” care sunt folosite ca arme politice, formarea de majoritati parlamentare sau ingenunchierea adversarilor. Cine gresete sau fura banul public sa fie pus in fata legii si Justitia sa faca dreptate.
Daca ne uitam la acuzele aduse de Boagiu si sa fim sinceri, vedem si noi ce este in jurul nostru, atunci toti spre care arata cu degetul Boagiu ar trebui sa fie acuzati de tradare si subminarea economiei nationale.
Cine va opreste doamna Boagiu? Aveti ministrul de la Justitie si seful Parchetului General de partea dvs. Aveti toate documentele faptelor pe care le incriminati, aveti toate serviciile de informatii care lucreaza pentru portocalii si care va pot ajuta in probarea tuturor faptelor – treceti la treaba.
Cu majoritatea parlamentara „furata” puteti sa faceti si ordine nu numai ce doriti pentru voi!
Este o lege a raspunderii ministeriale sa fie aplicata.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.