ANAT in deruta?

ANAT in deruta?

0 157

Malin Malineanu, Dragos Anastasiu si Florin Tancu au demisionat din Consiliul Director al ANAT, respectiv din Biroul Executiv al ANAT, precizeaza un Comunicat de presa.
„Gestul nostru se doreste a fi un semnal de alarma. Ne-am vazut obligati si nu am ezitat sa il tragem, confruntati fiind, dupa parerea noastra, cu un derapaj grav al Consiliului Director atat in zona prioritatilor, cat si a metodei de lucru”, afirma Dragos Anastasiu.
Demisionarii acuza conducerea ANAT de implicari politice si de faptul ca a renuntat la obiectivul principal al ANAT de a se preocupa exclusiv de problemele profesionale ale breslei, pe care sa le dezbata cu echidistanta, intr-un cadru de respect reciproc, de incredere si buna credinta.
„Din pacate, in ultimele luni a intervenit o defocusare de la problemele profesionale spre unele legate mai mult de imagine si oportunism si s-a pierdut ideea de a tine Asociatia departe de orice reprezinta scandal si implicare politica”, subliniaza Anastasiu.
Cei trei fosti membri ai Consiliului director ANAT sustin ca aceasta federatie patronala trebuie sa ramana o Asociatie puternica, cu o voce sonora. Este obligatoriu ca aceasta sa ramana strict in zona profesionala.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.