Anastase si grija fata de Ponta si Antonescu

Anastase si grija fata de Ponta si Antonescu

0 96

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a afirmat, sambata, la Focsani, ca liderii celor doua partide ale opozitiei, Victor Ponta si Crin Antonescu, nu trec nici macar accidental prin Parlamentul Romaniei, dar semneaza condica la “televiziunile mogulilor”. Presedintele Camerei, prezenta la Focsani la alegerile organizatiei PDL Vrancea, a afirmat ca liderul PSD Victor Ponta si cel al PNL, Crin Antonescu, au o prezenta in Parlament de 3-4% si respectiv 1%.
“Ei nu trec nici macar accidental prin Parlamentul Romaniei, desi si ei au candidat intr-un colegiu, si ei au primit un mandat si sunt pana la urma responsabili de a fi prezenti si de a-i reprezenta pe cei care le-au dat votul. E drept, voturi mai putine, domnul Crin Antonescu, daca nu ma insel, a intrat chiar de pe locul 3 in Parlamentul Romaniei si poate asta este o deficienta pe care ar trebui sa o corectam”, a afirmat Roberta Anastase.
Totodata, presedintele Camerei a tinut sa sublinieze ca Ponta si Antonescu nu reprezinta o alternativa la guvernare.
“Dansii chiulesc din Parlament, de la intalnirile cu presedintele Romaniei. Acolo se discuta un singur lucru, solutii. Ce solutii aveti, de exemplu, pentru problema sistemului de pensii sau sistemului de sanatate? Acolo se discuta pe cifre, pe date, iar dansii nu au aceste solutii. Ei sunt prezenti in fiecare zi, dansii semneaza in fiecare zi condica la televiziunile mogulilor, acolo nu ii contrazice nimeni, toata lumea spune ca sunt frumosi, inteligenti. In rest, acolo unde este nevoie de ei, unde romanii asteapta sa fie, nu sunt prezenti, drept care nu pot reprezenta o alternativa. Efortul lor nu este de a prezenta solutii, ci de a bloca absolut toate lucrurile pe care incearca sa le faca PDL”, a mai afirmat Anastase.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.