ANA LUKA SI CU DEJ, BAGA (iar!) SPAIMA-N BURGHEJI…

ANA LUKA SI CU DEJ, BAGA (iar!) SPAIMA-N BURGHEJI…

0 568
E o mare povara sa duci neamul pe umerii tai, spunea odinioara parintele Iustin Parvu.
„Pe unii ii lasa genunchii”, a spus PS Ambrozie la Putna, care a adaugat ca unii s-au operat la genunchi.
– “Bine ar fi sa nu ne lase mintea, cugetul nostru romanesc. Nu se poate construi o Mare moschee in tara voievozilor”, a continuat el.
Într-o emisiune a lingaului Rareş Bogdan de la Realitatea, un anume Alexandru Florian de la institutul evreiesc a lui Wiesel, comunist de la 23 de ani, dar plătit si acum cu bani grei de la Bugetul României, – si , am intzeles – principalul întocmitor al legii ruşinii!
In momentul în care vorbea ( atât de frumos şi tragic, la varsta senectutii !) doamna Măriuca, fiica neuitatului Mircea Vulcănescu, obraznicul minoritar s-a întors ostentativ cu spatele la ea, sfidând-o cu nesimţire şi Ciocan & Scera karătându-şi astfel întregul dispreţ pentru istoria României. Dar mai ales pentru cei   care au avut de suferit direct de pe urma criminalilor din divizia ideologica sosiţi pe tancurile sovietice printre care şi  celebrul politruc comunist Radu Florian, (vinovat, ca incitator ideologic pentru mii de arestări !)
Asa s-a implementat prin teroare, crime şi jaf, comunismul! Comunism despre care acum refuză să-l mai comenteze, d-apoi să-l mai şi condamne! Ba, mai mult la o asemenea remarcă, făcută de un ziarist cu dragoste de neam, a răspuns impertinent:
– Noi ne-am făcut o lege pentru condamnarea legionarilor. Dacă vreţi, faceţi-vă şi voi una pentru condamnarea comunismului !
…Dacă puteţi !!, a mai adăugat parşiv omul lui Wiesel !
Hai să le arătăm că suntem in tara noastra si putem!
Ca să nu-i mai lăsăm să-şi facă (din nou !) de cap în România, unde au început să se infiltreze iar parşiv şi insinuos ! (Radu Humor)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.