Amprentele il scot pe Tolea din puscarie

Amprentele il scot pe Tolea din puscarie

0 91

Tolea mai are de stat doar 20 de zile in inchisoare. Judecatorii Curtii de Apel Brasov au decis ieri sa-i contopeasca pedeapsa de 4 ani din Romania si cea de 2 ani ispasita in Spania, confirmand astfel ca interlopul basarabean spunea adevarul atunci cand declara ca facuse inchisoare in Spania sub numele de Anatolie Clamac si Alexander Ratco.
Laboratorul Interjudetean de Expertize Criminalistice din Brasov a finalizat compararea amprentelor digitale ale lui Tolea cu cele sosite din Spania, dupa ce judecatorii brasoveni au primit prin Interpol de la Tribunalul Madrid documentele originale de la inchisoarea spaniola in care fusese incarcerat Ciumac. Expertiza dactiloscopica a confirmat ca amprentele sunt identice, prin urmare Tolea mai are de stat dupa gratii doar 20 de zile.
Basarabeanul fusese ridicat chiar din studioul Antenei 1 in 11 martie 2009, cand politistii IGPR puneau in executare un mandat emis pe numele lui Anatolie Ciumac, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul „Scotch Club” pentru tentativa de omor savarsita in 1999.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.