Amorezii de garsoniera trag speranta la o casa

Amorezii de garsoniera trag speranta la o casa

0 128

Mihaela si Dani ii urasc pe paparazzi. E si normal Astia din urma si-au bagat atat de adanc blitz-urile in viata lor privata, incat au compromis versiunea divortului consensual al Raduleascai. Fotografii indiscreti au surprins suficiente instantanee intre amorezii de la Antena 1 pentru ca Mihaela Radulescu sa mai poata vinde credibil in targ povestea ei decenta ca separarea de Elan Schwarzenberger s-a produs din orice alt fel de motive decat relatia adulterina cu mult mai junele Dani Otil, colegul ei de serviciu.
Si Mihaela a consumat ceva munitie ca sa-si impuna varianta. Nu doar in fituicile mondene cu coperti veline; a aparut chiar si la emisiunea „Profesionistii”, rezervata, credeam eu, personalitatilor cu adevarat marcante din peisajul cultural romanesc si nu numai. Si-a debitat si aici povestea descoperirii ca ea si omul de afaceri Elan „nu mai eram o pereche, deveniseram un cuplu”. Si mai departe: „E plina Romania de cupluri”.
Vorbe de duh, deloc insa in spiritul intamplarilor din casnicia ratata a Raduleascai. Unde mult mai probabil lucrurile trebuie ca s-au petrecut mai simplu si mult mai putin poetic: domnu’ Schwarzenberg a aflat de aventura nevesti-sii, careia i-a taiat din Elan-ul adulterului si i-a pus divortul la usa.
Presimt ca montajul Mihaelei va include si legenda la afisul campaniei antifumat, derulata in colaborare cu Ministerul Sanatatii. Ati vazut deja ipostazele vedetei in chilotei rosii, ca alternativa la trasul din tigara. Nu m-as mira sa aflam ca, in disperarea de a-l face pe iubit sa se lase de fumat, Mihaela a umplut tara cu postere aproape indecente.
Cum-necum, Mihaela si Dani sunt impreuna si se afiseaza ca atare. Fuga de paparazzi n-a incetat, insa. Ca sa scape de obiectivele aparatelor de filmat si fotografiat, cei doi s-au refugiat joi taman la Brasov. Nu oriunde, ci la Hospice – Casa Sperantei, locatie pe care Raduleasca a mai vizitat-o si anul trecut. Cum n-au adus cu ei decat cu un sac mare cu promisiuni, descinderea – despre care presa fusese informata discret si in prealabil – a semanat leit cu o lovitura de PR, menita sa castige bunavointa mass-media.
Mihaela dezvaluia recent ca iubitul Dani locuieste intr-o garsoniera. Un alt fel de a spune ca relatia lor este un amor sincer, care nu se calculeaza in metri patrati + dependinte. Cu vizita de la Brasov, s-au extins la casa. Prilej pentru noi sa-i amintim vedetei ca nici Casa Sperantei nu-i tocmai acasa.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.