Amicalul de lux, ACS SR Brașov – FCSB, așteptat cu mare interes...

Amicalul de lux, ACS SR Brașov – FCSB, așteptat cu mare interes (marți, 25 iunie, ora 20,30)

0 168

La Brașov, fotbalul mare a dispărut de ceva timp…Microbiștii tânjesc după meciuri de calitate, cu echipe din prima ligă…Marți, 25 iunie, spectatorilor brașoveni li se va ivi ocazia așteptată, pentru că FCSB, care se află în cantonament pe meleagurile brașovene, va juca un meci amical, cu echipa din Liga a treia, ACS SR Brașov. Pregătirile pentru acest cu adevărat eveniment fotbalistic, sunt în toi. Jucătorii Brașovului au efectual vineri seară primul antrenament în nocturnă. Cu ocazia aceasta, sistemul de iluminat de la Stadionul Tineretului a fost testat cu succes. Meciul amical dintre SR Brașov și FCSB se dispăută marți, 25 iunie, ora 20,30.

Cu ocazia acestui joc de verificare, brașovenii vor sărbătorii 80 de ani de la afilierea la Federația Română de Fotbal și de la debutul în competițiile oficiale a echipei Steagul Roșu Brașov / FC Brașov. Meciul este primul dintr-o serie amplă de evenimente menite să onoreze această istorie.

Fanii își pot cumpăra bilete online pentru acest meci, accesând site-ul clubului sau direct din rețeaua IaBilet.ro. Prețul unui bilet este de 15 lei la Tribuna 1, Tribuna 2 și Peluză (sector dedicat suporterilor FCSB), iar la Fotolii la Tribuna Oficială un bilet costă 50 lei.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.