Amical de lux : România – Spania 0-0

Amical de lux : România – Spania 0-0

0 339

După meciul cu Lituania (1-0), echipa naţională de fotbal a României a jucat a doua partidă de verificare, în vederea pregătilor pentru campionatul european din vară. De data aceasta, echipa noastră a avut o adversară galonată, puternica formaţie a Spaniei, campioană europeană en titre şi fostă campioană mondială. Meciul, disputat pe Cluj Arena, a fost bine abordat de echipa noastră, care a anihilat principalele ,,piese” ale formaţiei iberice. Meciul s-a încheiat nedecis, 0-0, după destul de puţine faze de poartă. A fost o partidă supertacticizată, în care Spania a lăsat impresia cu a evoluat cu frâna trasă, părând că nu este interesată de o eventuală victorie. Totuşi, spaniolii puteau avea şansa să înscrie, dar arbitrul le-a refuzat un penalty clar, la un fault în careu a lui Săpunaru, spre finalul meciului

România: Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, Dr. Grigore, St. Filip – Pintilii (Ropotan, min. 90+1), Hoban -Ad. Popa (Torje, min. 61), N. Stanciu (Sânmărtean, min. 85), Stancu (A. Ivan, min. 67) – Andone (Rusescu, min. 74)

Spania: Casillas – Mario Gaspar, Bartra, Pique (Nacho, min. 52),Alba – Koke, Sergi Roberto (Fabregas, min. 60) – Pedro (Mata, min. 67), Silva (Morata, min. 79), Nolito (Isco, min. 46) – Paco Alcacer (Aduriz, min. 60)

Foto prosport.ro

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.