Amical de lux, la Brașov : ACS SR Brașov – FCSB (marți,...

Amical de lux, la Brașov : ACS SR Brașov – FCSB (marți, 25 iunie, ora 20,30, stadionul Tineretului)

0 158

SR Brașov va juca marți, în nocturnă, de la ora 20,30, pe stadionul Tineretului, un amical puternic cu echipa FCSB, vicecampioana națională, aflată în cantonament la Brașov. FCSB va înfrunta astfel singura echipă din orașul Brașov angrenată în competițiile naționale. Cu ocazia acestui joc de verificare, brașovenii vor sărbători 80 de ani de la afilierea la Federația Română de Fotbal și de la debutul în competițiile oficiale a echipei Steagul Roșu Brașov / FC Brașov. Meciul este primul dintr-o serie amplă de evenimente menite să onoreze această istorie.

Meciul SR Braşov – FCSB din această marţi, 25 iunie, va fi condus la centru de Marian Barbu, asistat de Andrei Pavel-Cojocaru şi Alexandru Paraschiv, toţi din judeţul Braşov. Marian Barbu, care va împlini 31 de ani pe 13 august, a fost vara trecută singurul central promovat de Comisia Centrală a Arbitrilor în lotul pentru prima ligă. Până la această oră, s-au vândut 1000 de bilete, atât online cât și la punctele de vânzare din oraș.

Lovitură de start inedită!

Lovitura de start a meciului de marți seara de pe Tineretului va fi dată de fostul stegar, Alex Chipciu, și Alex Frumosu, nepoțelul celui mai mare jucător din istoria stegară – Nicolae Pescaru. Biletele se pot cumpăra, în continuare,online, de pe site-ul echipei www.srbrasov.ro și de la partenerul iaBilet.ro, cât și din numeroase locații din oraș.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.