Americanii construiesc parcuri logistice in Brasov

Americanii construiesc parcuri logistice in Brasov

0 56

Americanii de la GE Real Estate si Helios-Phoenixvor sa faca investitii serioase in orasul nostru, asa ca vor sa inceapa constructia unui parc logistic. Acest parc face parte din grupul celor 6 locuri amenajate astfel din tara noastra, celelalte orase care se vor bucura de o asemenea constructie fiind: Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoar si Oradea.
Astfel, la sfarsitul lunii iunie vor fi deja demarate lucrarile pentru construirea parcului din Brasov.
Potrivit unui comunicat al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, „centrele logistice si de distributie vor fi localizate langa autostrazi si principalele cai de transport si in apropierea aeroporturilor. Aceste investitii sunt realizate ca raspuns la cererea de astfel de proprietati de pe piata romaneasca”.
Se intentioneaza amenajarea a 12 astfel de locatii, iar investitia totala estimata este de 175 milioane de euro.
Romania reprezinta a opta piata din regiune pentru GE Real Estate, iar grupul doreste extinderea companiei prin parteneriate cu firme care au experienta pe piata locala, precum Helios Phoenix.
GE Real Estate este prezenta in 32 de state din America de Nord, Europa, Asia si Australia si controleaza active in valoare de peste 70 de miliarde de dolari.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.