America la ea acasa : De necrezut,nici americanii n-au inca ...

America la ea acasa : De necrezut,nici americanii n-au inca un candidat „valabil” la prezidentiale!!

0 498
Dupa aspirantii democrati cam rasuflati la Casa Alba din partidul lui Obama,nici republicanii n-au de loc un…contra-candidat „de talie” pentru apropiatele prezidentiale.Doamna Hillary Clinton,sotie de mare afemeiat, ajunsa deja spre varsta a treia,a calcat rau si in strachinile coruptiei…In criza reala de „solutii”,mister Obama s-a gandit sa-l impinga in fata pe vicele sau credincios,dar la fel de corupt;Joe Biden! Bagat si el pana in gat in ”mantzocarii” chiar si in Ucraina…Ce sa mai zici!
In disperare de cauza,republicanii s-au gandit sa apeleze iar la clanul lui George Bush senior.Care a fost de-adevarat un „personaj”  in politica si administratia americana,desi n-a stat decat un mandat pe scaunul prezidential.Fiul sau ,Bush jr. a fost,din pacate, lamentabil,aruncand Lume a intr-o spirala fierbinte a conflictelor,prezenta si azi.Nenorocirea este ca …se „incalzeste” pentru acest post si fratele sau mai mic,Jeb Bush,fost guvernator al Floridei !
Deci Jeb Bush, candidat la alegerile primare pentru președinția SUA !! Tocmai EL,care ar fi primit nu mai puțin de 1,3 milioane de dolari pe an din partea bancii Lehman Brothers după ce a direcționat în conturile acesteia ( cum se stie.falimentata în 2008 !) sume uriașe din fondurile publice.
În timp ce era guvernator al statului Florida și imediat după aceea, autoritățile locale ale statului american au transferat peste un miliard de dolari din fondurile publice în conturile Lehman Brothers.casa alba
Au fost vizate aici în special fondurile de pensii, controlate direct de guvernator și echipa sa.
Rezultatul a fost pierderea a milioane de dolari ca urmare a prăbușirii băncii, însă pe de altă parte beneficii de milioane de dolari pentru Jeb Bush. Imediat după ce a părăsit fotoliul de guvernator, Jeb Bush, care nu avea nici un fel de  experiență în domeniul bancar, ci doar numele unei compromise dinastii politice, a acceptat oferta Lehman Brothers, care îl dorea drept ”consultant”, în schimbul a 1,3 milioane de dolari pe an.
Informația a fost publicată de International Business Daily, care mai arată că majoritatea pierderilor înregistrate de statul Florida începând cu iulie 2007 sunt legate de produsele financiare oferite de paguboasa Lehman Brothers pe care statul american Florida le-a cumpărat în anul în care Jeb Bush a început să figureze pe statele de plată ale băncii de investiții.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.