Amenzi pentru pietonii din centrul istoric

Amenzi pentru pietonii din centrul istoric

0 546

Trecerea de pietoni din zona Modaron este atent monitorizata de politisti. Chiar si asa, la doi pasi de oamenii legii, pietonii tot se incumeta sa treaca strada prin loc nepermis. Grabitii care isi pun cu inconstienta viata in pericol in zona au primit deja 7 sanctiuni, 2 avertismente si 5 amenzi

Trecerea de pietoni din zona Modaron este atent monitorizata de politisti. Chiar si asa, la doi pasi de oamenii legii, pietonii tot se incumeta sa treaca strada prin loc nepermis. Grabitii care isi pun cu inconstienta viata in pericol in zona au primit deja 7 sanctiuni, 2 avertismente si 5 amenzi.

In zona centrala a orasului, multi pietoni nu se sinchisesc de lege si trec strada prin locuri nepermise. Locul preferat de traversat este o fosta trecere de pietoni de pe Bulevardul Eroilor, in zona Modarom, langa statia de taxiuri.

Este periculos pentru ca intr-adevar exista o trecere de pietoni la numai cativa metri, soferii automat dupa ce au lasat pietonii sa treaca se pun in miscare iar cei care traverseaza prin acest loc nepermis se pun in pericol, spune Catalin Ion – seful serviciului Circulatie Rutiera, Politia Locala.pol circ. intoc. PV

In perioada urmatoare, pietonii indisciplinati in trafic vor fi avertizati.

Politistii locali au dat deja si primele amenzi pietonilor care si-au pus cu inconstienta viata in pericol.

Prima masura pe care politistii o aplica este atentionarea verbala; daca situatia o impune, contravenientii vor primi avertisment scris. Toti cei care trec prin locuri nepermise risca si amenda in valoare de 195 de lei.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.