Amenzi pentru ca au fete suparate !!

Amenzi pentru ca au fete suparate !!

0 189

Gigi Becali finantatorul formatiei FC Steaua Bucuresti, a declarat ca s-a gandit foarte mult la un sistem de premiere dar si de amenzi pentru jucatorii pregatiti de tehnicianul Cosmin Olaroiu.

Astfel noul regulament al lui Becali, este unul foarte simplu si dupa parerea sa foarte eficace. Regulamentul prevede ca fotbalistii vor fi sanctionati „dupa fata”. daca arata suparati ca au fost schimbati sau ca nu au fost titulari. „N-au voie certuri, bisericute… mai multe. Trebuie sa ma mai gandesc: porunca nr.1, porunca nr.2, si daca ei sunt de acord, sa vedem. Trebuie sa semneze. Orice cearta va fi sanctionata cu amenda intre 5.000 si 30.000 amenda. Pe care-l vad eu suparat ca n-a jucat titular sau ca e suparat ca-l schimba, intre 5.000 si 30.000 amenda. Disciplina de fier! Ii vad dupa fata, cand il schimba pe cate unul, nu-i convine. Ma duc in vestiar si il vad dupa fata: -Tu ai fata cam suparata, 25.000 amenda-. Motto-ul nostru asa va fi: ne asteapta un an foarte greu, asa voi justifica poruncile. O fac pentru ei, nu exsta disciplina, nu se poate. Le dau bani multi, le si cer mult”, a afirmat Becali.

Dupa un astfel de regulament avem toate sansele sa-i vedem pe toti jucatorii Stelei zambind cu gura pana la urechi, fara nici un motiv anume, doar pentru a-si apara buzunarele de Gigi.
C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.