Amenzi pentru betivi si samantari de la Politia Locala

Amenzi pentru betivi si samantari de la Politia Locala

0 743

Politistii locali le fac viata grea consumatorilor de alcool si sentinte pe domeniul public la Brasov. 18 persoane au fost sanctionate cu amenzi in valoare totala de 5.050 de lei in urma acțiunilor desfașurate de catre echipele de intervenție in noaptea de sambata spre duminica in cartierele Tractorul, Astra, Florilor, Carfil, Noua și Centrul Istoric

Politistii locali le fac viata grea consumatorilor de alcool si sentinte pe domeniul public la Brasov. 18 persoane au fost sanctionate cu amenzi in valoare totala de 5.050 de lei in urma acțiunilor desfașurate de catre echipele de intervenție in noaptea de sambata spre duminica in cartierele Tractorul, Astra, Florilor, Carfil, Noua și Centrul Istoric. Echipajele de intervenții de la Locala au verificat in special cartierele, parcurile, locurile de joaca pentru copii, zone despre care existau informații ca tinerii se aduna și consuma alcool. Actiunile au avut la baza sesizarile venite din partea brașovenilor deranjati ca numarul celor care fac scandal și mizerie in apropierea blocurilor de locuit, dar și in zonele de relaxare amenajate a crescut dupa inceperea campionatului european de fotbal.
11 cheflii care consumau alcool pe domeniul public au fost sancționati cu amenzi in valoare totala de 1900 de lei. Echipele de intervenție au aplicat sancțiuni contravenționale și patronilor de terase, care nu au respectat orarul de funcționare sau aveau acord de funcționare. Un administrator de club din Brașov a fost sanctionat pentru deranjarea liniștii și ordinii publice prin folosirea la intensitate mare a aparaturii muzicale din incinta localului.samantar
In Parcul Someșul, politistii locali au surprins mai multi samantari care nu se jenau sa arunce pe jos cojile de seminte pe care le consumau. Oamenii legii au fost totusi placut surprinsi sa constate ca tinerii si-au conștientizat fapta si au insistat sa iși stranga singuri resturile de semințe.
Desi spargatorii de seminte au pus mana pe matura pentru a-i scuti pe angajatii de la salubritate sa curete in urma lor, politistii nu au renuntat la amenda:
Iubitorii de semințe trebuie sa știe ca daca fac mizerie in parcuri sau pe domeniu public, risca amenzi intre 500 și 1000 de lei. Politia Locala anunta ca acțiunile pe aceasta tema vor continua pentru informarea și pentru sancționarea contravenienților, in toate parcurile și locurile publice din municipiu.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.