Amenzi ilegale pentru Gigi Becali

Amenzi ilegale pentru Gigi Becali

0 144

Gigi Becali a declarat, luni, la un post de televiziune, ca in cazul in care se va dovedi ca membrii Comisiei de Disciplina a LPF l-au sanctionat ilegal cu 18 luni de suspendare si l-au amendat cu 450.000 de lei, atunci va face plangere penala pentru abuz impotriva acestora.
„Nu stiu nimic. Inseamna ca e ilegal si o sa vedem acum. Noi nu stim acum ce au semnat ei intre ei. Dar acum o sa ne interesam si sa vedem de unde pana unde au dat ei acea amenda.
Poate o sa facem si noi o plangere penala pentru abuz. Mi-au dat amenda ca si cum ti-as da eu amenda acum dumitale. Spun ca iti dau amenda, fara sa pot. E ca si cum eu te-as amenda pentru ca ma dau politist, dar eu sunt europarlamentar, nu politist”, a spus Becali.
Amenzile de aproape 5 miliarde de lei vechi primite de Becali sunt ilegale, anunta surse federale.
In competenta Comisiei de Disciplina a LPF intra exclusiv judecarea cluburilor si a oficialilor acestora. In concluzie, amenzile si suspendarile dictate de LPF impotriva lui Becali sunt nule! Conform actului de organizare al LPF, Liga nu poate emite sanctiuni decat asupra oficialilor si ale cluburilor”, sustin sursele citate.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.