Amenzi de 40.000 de lei pentru comerciantii de carne de miel

Amenzi de 40.000 de lei pentru comerciantii de carne de miel

0 452

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice au descins miercuri in piețele agroalimentare din municipiul Brașov, pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati de comert ilegale. In timpul controlului au fost verificate 30 de persoane fizice care desfasoara activitați de comerț cu carne de miel. Opt dintre acestia au fost amendati la Legea 12/1990 și Legea 145/2014. In total, au fost date amenzi in valoare de 40.000 lei și au fost confiscate produse agroalimentare in valoare de 1.100 lei. Oamenii legii dau asigurari ca acțiuni similare de verificare a agenților economici vor continua și zilele urmatoare in vederea asigurarii legalitații actelor de comerț. Vifor Rotar

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice au descins miercuri in piețele agroalimentare din municipiul Brașov, pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati de comert ilegale.
In timpul controlului au fost verificate 30 de persoane fizice care desfasoara activitați de comerț cu carne de miel. Opt dintre acestia au fost amendati la Legea 12/1990 și Legea 145/2014.
In total, au fost date amenzi in valoare de 40.000 lei și au fost confiscate produse agroalimentare in valoare de 1.100 lei.
Oamenii legii dau asigurari ca acțiuni similare de verificare a agenților economici vor continua și zilele urmatoare in vederea asigurarii legalitații actelor de comerț.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.