Amenintari cu moartea la Spitalul Judetean

Amenintari cu moartea la Spitalul Judetean

0 171

Dupa ce mai multi medici au semnat o petitie impotriva numirii fostului director Dan Ovidiu Grigorescu la conducerea Spitalul Judetean Brasov, lidera de sindicat a primit, in ultimele doua zile mai multe mesaje de amenintare.
„Ai grija ca, daca te mai bagi unde nu-ti fierbe oala, te belim! Fii atenta pe unde umbli, analfabeto, ca suntem multi care ne-am saturat de prosti cu care te asemeni”. Asa suna unul dintre mesajele primite de liderul de sindicat in ultimele doua zile. Dupa ce presa a informat despre memoriul medicilor de la Judetean impotriva numirii fostului director Grigorescu la conducerea Spitalului, au inceput amenintarile.
Lenke Balint Liderul de sindicat nu intelege de ce i-au fost adresate cele doua mesaje, pentru ca nu a fost initiatoarea memoriului.
Medicii semnatari sar in ajutorul liderului de sindicat si cred ca fostul director Grigorescu ar putea fi in spatele acestor mesaje, mai ales ca are antecedente. Chiar si reputatul dr. Iosif Samota, seful Sectie Ortopedie a Spitalului Judetean Brasov, unul dintre semnatarii memoriului, isi aminteste de hartuiala pe care a indurat-o din partea lui Grigorescu in vremea cand fusese director.
In urma celor doua mesaje de amenintare primite, liderul sindicatului Tesa din Spitalul Judetean a facut plangere la Politie si a semnalat intamplarea superiorilor de la Bucuresti.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.