Ambasadorul Italiei în România s-a aflat marți la Brașov

Ambasadorul Italiei în România s-a aflat marți la Brașov

0 167

Excelența Sa Ambasadorul Italiei în România, Alfredo Maria Durante Mangoni, s-a întâlnit azi la Brașov cu primarul municipiului Allen Coliban, pentru a discuta posibilitățile de colaborare și pentru a afla prioritățile și proiectele principale de dezvoltare ale zonei.

„Am discutat despre oportunitățile de creștere a cooperării dintre Italia, companiile italiene, municipalitatea locală și mediul de afaceri, având în vedere perspectivele de dezvoltare durabilă a Brașovului și a zonei înconjurătoare”, a declarat ambasadorul.

Din discuții a rezultat că Italia, mulțumită experienței și bunelor practici, poate sprijini Brașovul în principal în managementul deșeurilor și reciclare, organizarea și gestionarea serviciilor medicale, și în turism.

Cu ocazia aceasta a avut loc și o ceremonie de predare a decorației „Ordine della Stella d’Italia” (Ordinul Steaua Italiei) în grad de cavaler consulului onorific al Italiei la Brașov, profesorul Emanuele Bagnasco, decorație oferită de către șeful statului italian.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.