Amanare in dosarul sex cu baieti minori

Amanare in dosarul sex cu baieti minori

0 85
Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov a amanat judecarea cazului proxenetilor care traficau minori in doua cluburi din oras. Un viciu de procedura a impiedicat instanta sa ia o decizie privind cererea de eliberare formulata de cei trei acuzati arestati in acest dosar dar si in privinta despagubirilor pe care intentioneaza sa le solicite minorii.
era fixat un nou termen de judecata in cazul celor 7 persoane care sunt acuzate de proxenetism cu minori in doua cluburi din Brasov. Desi trei dintre acuzati au cerut eliberarea lor si judecarea in stare de libertate, instanta a amanat pronuntarea din cauza ca una dintre victime a fost intre timp arestata preventiv in alt caz si nu a fost citata corect.
Potrivit anchetatorilor, prin violenta, amenintare sau alte forme de constrangere fizica si morala, invinuitii au obligat 14 victime minore sau majore, toti de sex barbatesc, sa practice prostitutia in doua cluburi din oras. Trei dintre invinuiti – Doro Ferenc, patronul clubului –Daniel Sebastian Maciuca si Florentin Ovidiu Borsan sunt cercetati in stare de detentie. Cei trei cer sa fie eliberati sau sa fie judecati mai rapid.
Instanta a stabilit un nou termen pentru data de 10 octombrie. Pana atunci, victima citata gresit va fi citata atat la arestul politiei, cat si la penitenciarul Codlea, pentru a se evita un nou viciu de procedura. Minorii din dosar intentioneaza sa se constituie parte civila in acest dosar si sa solicite daune materiale pentru abuzurile la care au fost supusi.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.